Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η κάμερα του ANT1 πρόδωσε την “κωμωδία”. Η Ντόρα το ραντεβού με Μερκελ. Συνοδεία ο Κυριάκος !



Βίντεο: https://gyazo.com/ad8f460eec7e6d0b4a74b179eb224019


Έχει αρχίσει πλέον και φανερώνεται κάθε μέρα και περισσότερο η “κωμωδία” που έχει στηθεί στη ΝΔ από τις 20 Ιανουαρίου που κέρδισε – υποτίθεται – το προεδρικό χρίσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 Σε ότι έχει να κάνει στο εσωτερικό την πολιτική γραμμή την χαράσσει ο Αντώνης Σαμαράς και τα εξαπτέρυγά του, καθώς ο Κυριάκος – για … “άγνωστους” λόγους – έχει παραδοθεί πλήρως στο ακροδεξιό συνοθύλευμα του καλαματιανού πολιτικού 
( Άδωνις-Μουρούτης-Βορίδης), ακόμα κι αν αυτό τον φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όπως με την καταψήφιση μεταρρυθμίσεων ή την ταύτιση με πρόσωπα που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη ( πχ Παπασταύρου ), ενώ στο εξωτερικό το κουμάντο έχει αναλάβει η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, που με το κύκλωμα επαφων που διαθέτει από τη θητεία της στο ΥπΕξ, προσπαθεί να τον πλασάρει στην διεθνή κοινότητα.

Έτσι μετά την αποκάλυψη του the faq, την περασμένη Παρασκευή, για την μεσολάβησή της στην ολιγόλεπτη συνάντηση-ξεπέτα, με τον πρόεδρο Πούτιν αργα τα μεσάνυχτα στο λόμπι του παραλιακού ξενοδοχείου στο Καβούρι, η τηλεόρασή του ANT1 , έγινε υπαίτιος απόψε, άθελά της ασφαλώς, σε μια ακόμα θλιβερή για τον πρόεδρο Κυριάκο διαπίστωση.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο του “δελτιου των 8”, έγινε το εξής, στην συναντηση του Κυριάκου με την Μερκελ: Η Μέρκελ ( όταν άνοιξε το πλάνο ) καθόταν απέναντι απο … τη Ντορα! Και ο πρόεδρος Κυριάκος ηταν σαν να την συνοδευε. Στο πλάι και στο βάθος, έχοντας μάλιστα μπροστά του ποτηρια και μπουκάλια που τον χώριζαν από τη Μέρκελ. Μάλιστα ( όπως φαίνεται στην εικόνα ) όταν άνοιξε το πλάνο η Ντόρα αποτραβήχτηκε για να μην φανεί, η κάμερα εστιάζει στον Κυριάκο, η Μέρκελ ακουγεται να ρωτά τον σκηνοθέτη “οk ?” ,και ο Κυριάκος τεντώνει το λαιμό του προς τα εμπρός προσπαθώντας να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από τη Γερμανίδα καγκελάριο, ενώ ταυτόχρονα σπρωχνει βιαστικά τα πλαστικα μπουκάλια και τα σημαιάκια που είναι αναμεσά τους ….
Κυριολεκτικά από το χεράκι, όπως η μάνα το μικρό γιο, έχει πάρει η Ντόρα τον αδελφό της σε ότι εχει να κάνει με τα εξωτερικά. Το κακό ειναι ότι στα εσωτερικά του έχει περάσει “χειροπέδες” το καθεστώς Σαμαρά …
Το 45″ βίντεο της συναντησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.