Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

“Μέτωπο” Κυριάκου, Θεοδωράκη, σημιτικών, Θέμου και ΔΟΛ, για την ανατροπή της κυβέρνησης. Ετοιμάζουν συγκεντρώσεις “αγανακτισμένων” στο διαδικτύο!



Πληροφορίες που φτάνουν στην «Εφ.Συν.» αναφέρουν ότι έχει ήδη δημιουργηθεί ένα «φιλελεύθερο» μέτωπο πολιτικών δυνάμεων, επιχειρηματιών και επικεφαλής μέσων ενημέρωσης ώστε να στηριχθεί αυτή η ρητορική. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα φέρουν τους συμμετέχοντες να έχουν δημιουργήσει ένα άτυπο «μετωπικό σχήμα» στα πρότυπα του ανενεργού πλέον «Οχι “μπαλτά” στην Παιδεία», που εμφανίστηκε τον Μάιο του 2015 και έλαβε ιδιαίτερη προβολή από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Είχε δε μεταξύ άλλων ενεργούς υποστηρικτές τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Σταύρο Θεοδωράκη, ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Ανδρέας Λοβέρδος, Αννα Διαμαντοπούλου), πανεπιστημιακούς και καλλιτέχνες.

Ολόκληρο το άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών εδώ

Εν τω μεταξύ ήδη στο διαδίκτυο έχει δημιουργηθεί λογαριασμός στο facebook και το twitter που αναφέρεται με ακραίους όρους για την κυβέρνηση χαρακτηριζοντάς την ουτε λίγο ουτε πολύ ως “καθεστώς” που λειτουργεί με αντιδημοκρατικές διαδικασίες, και καλώντας ουσιαστικά τον κόσμο, σε “εξέγερση” κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ με μοναδικό αίτημα την ανατροπή της ( “Παραιτηθήτε”). Περιφρονώντας προφανώς την λαική εντολή που της δόθηκε εκ νεου στις εκλογές του Σεπτεμβρίου… Ενδεικτικό του κοινού κέντρου ( Ομάδα Αλήθειας … ) που τροφοδοτεί τη ρητορική και συντονίζει όλες αυτές τις “κινήσεις”. η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, η συγκεκριμένη ομάδα-event:



” Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μια Συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά αντί για ΤΑΝΚΣ χρησιμοποίησε αναρίθμητα ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία.…Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 20:00 μ.μ. πάμε ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να βροντοφωνάξουμε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
Twitter hashtag : #15/6_ΣΥΝΤΑΓΜΑ”

Βέβαια οι ίδιοι που αναφερονται στον παλαιοκομματισμό δεν αναφέρουν τίποτα για τον παλαιοκομματισμό 40 χρόνων στον οποίο συμμετειχαν μονο δυο κομματα. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και βέβαια όλα τα Μέσα της διαπλοκής που στήριξαν με νύχια και με δόντια αυτον τον παλαιοκομματισμό επί 40 χρόνια και που τώρα ετοιμάζονται να τον επαναφέρουν έστω κι αν … πλησιάζει τα 80 !!! vim


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.