Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ο ορισμός του Φιάσκου ή κρυφή στήριξη της ΝΔ στο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ;



Κι άλλο, κι άλλο! Κούλη, μου έφτιαξες πραγματικά το κέφι. Έκανα καινούριο συκώτι. Είχα να γελάσω έτσι από την αποτυχημένη προεκλογική συγκέντρωση του Σαμαρά. Περίμενα βέβαια μια τρύπα στο νερό, αλλά όχι τέτοια νίλα. Θεωρούσα, ότι με την διαφήμιση που σου έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αν βρίσκατε και κάνα δυο ακόμα, θα γεμίζατε τουλάχιστο ένα ταξί. Ούτε μοτοσυκλέτα!

Ο Κούλης έκανε ότι μπορούσε για να στηρίξει τον Τσίπρα. Γιατί αγάπη μου, αν συγκεντρώνονται μόνο τόσοι από ΝΔ και υπόλοιπες τσόντες, τότε ο επόμενος που θα παραιτηθεί θα είναι ο Μητσοτάκης, η Γεννηματά, ο Σταύρος και ο Λεβέντης. Να μου το θυμηθείτε μετά από αυτό το φιάσκο, θα αρχίσει μουρμούρα στη γαλάζια στάνη. Πάνε τα γίδια, τα έφαγε ο λυκάνθρωπος, ο Άδωνης. Τι να σου κάνει κι ο Φίλης, άμα έχει πέσει περονόσπορος;

Πιο χάλια συγκέντρωση δεν έχω δει. Για να ακριβολογούμε, αυτό δεν ήταν συγκέντρωση. Δεν ξέρω τι ήταν, πάντως δεν φαίνονταν τίποτα. Κάπου - κάπου βέλαζαν μερικά αποδεκατισμένα γίδια. Κούλη, άρχισε να ψάχνεις δικαιολογίες. Και σταμάτα να πιστεύεις αυτά που σου λένε στο ιντερνέτ οι βαλτοί του Άδωνη, ο όποιος θέλει να γίνει "καταλληλότερος στη θέση του καταλληλότερου".
Δήθεν ότι ΘΑ πήγαιναν 15.000! Τόσους περίμεναν! Τρίχες όμως, ούτε καν 2.000 την ώρα της συγκέντρωσης σύμφωνα με τους μπάτσους! Μετά έβάλαν άλλους τόσους, μην αρχίσουν τις αυτοκτονίες στη δεξιά και τρέχουν.

Οι υπόλοιποι; Έχασαν το δρόμο, το σκέφτηκαν γιατί είχε ζέστη, κάποιοι έκατσαν να δούνε τηλεόραση. Ή απλά έκαναν πλάκα. Κούλη! Σου βρήκα μια δικαιολογία: Ποδόσφαιρο. Κι άλλη μια: Σήριαλ. Πιο ενδιαφέροντα, από τις αρλούμπες των διοργανωτών, δηλαδή της Νέας Δημοπρασίας. Και που να μην σε στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έρχονταν ούτε αυτοί οι ελάχιστοι με τη μαλάκυνση.

Εσύ, ο Άδωνης, και το Κολλαγόνο θα ήσασταν. Μόνο μην επικαλεστείς σαν δικαιολογία τους Αναρχικούς, θα πεθάνουμε στο γέλιο. Αν υπήρχαν Αναρχικοί, τουλάχιστο θα ήταν κάποιος στο Σύνταγμα. Δεν θα ένιωθε αυτή τη μοναξιά η πλατεία. Έπρεπε να πείτε "τζάμπα περιέ", ίσως τότε τσίμπαγαν μερικοί...

Αγάπη μου γλυκεία, μπορεί ο κόσμος κατά 80% να μην θέλει το ΣΥΡΙΖΑ. Μη σου πω, ότι δεν είμαστε 80% είμαστε 90% οι δυσαρεστημένοι. Τον Μητσοτάκη όμως δεν το θέλει ούτε το 1%. 99% δεν θέλουμε, ούτε να τον ακούμε. Κατόρθωσε όμως να διασπάσει επιτέλους τη Νέα Δημοπρασία.

Είναι εκδικητικός, θα διαλύσει το κόμμα του Καραμανλή, θα τιμωρήσει αυτούς που έκαναν αρχηγό το Σαμαρά. Μαζί σου αυτό Κούλη, μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Να κάνεις κι αύριο κωμωδία, να γελάμε με δαύτους. Και μετά να πας στο ΣΥΡΙΖΑ, να πριονίσεις την καρέκλα του Αλέξη. Εντάξει είπαμε, του Αλέξη του έχει υποχρέωση. Έκανε δημοψήφισμα, εκλογές, έφυγαν Σαμαράς και Βαγγέλης από τη μέση.

Τραγικοί οι Παραιτηθείτε, μάλλον έγιναν Εξαφανιστείτε. Δεν περίμενα τίποτε άλλο από τους "Μένουμε γίδια". Μέσα στο σφαγείο της ΕΕ εύχονται "να κοπεί η σύνταξη του γείτονα". Να απολυθούν οι του ΠΑΣΟΚ, οι κουμπάροι του Καραμανλή και τα ανίψια του Σαμαρά, ώστε να βολευτούν τα βαφτιστήρια του Επίτιμου. Έφτιαξαν τη μέρα του Αλέξη, άντε μετά από τέτοιο φιάσκο της δήθεν αντιπολίτευσης, να τον αμφισβητήσουν οι δικοί του. Οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται σίγουροι μετά από αυτό.

Μόνο που ξέχασαν κάτι βασικό. Η συγκέντρωση αυτή ήταν υπέρ του Μνημονίου και της ΕΕ, ήταν της συμπολίτευσης, άσχετα, αν ντρέπονταν να το πουν, μπας και πάνε μερικοί άσχετοι. Εμείς, που δεν θέλουμε Μνημόνιο, που θέλουμε άλλη πολιτική, θα πούμε την τελευταία λέξη. Ο κόσμος πολύ σύντομα θα φωνάξει σε όλο το θίασο δεξιό κι "αριστερό": Στα τσακίδια. Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω.

Κούλη θερμά συλληπτήρια. Περαστικά και στα κανάλια για τις παραισθήσεις τους από την πολλή θλίψη. .


 mitsos175 / Bαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.