Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Από τα τρίκυκλα ως τα κολλαγόνα το παρακράτος της Δεξιάς «δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά»!




To αίτημα των "παραιτηθείτε" για εναλλαγή καθεστώτων  είναι γεμάτο απο πασίγνωστους συμβολισμούς: Μνημόνια(έχουν ψηφίσει και το "αριστερό") , ατελείωτες μίζες, ρεμούλα, πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία και πλούτο, "ιδιωτικοποιήσεις" σε γνωστούς(πχ Αγροτική-ΟΠΑΠ κλπ) , κομματικοί στρατοί δημοσία δαπάνη, πληρωμένοι δημοσιογράφοι, ρατσισμός, ΜΚΟ(πχ Μητσοτακαίων), ξεφάντωμα υποτέλειας σε ξένους επικυρίαρχους , ελειηνή δικαιοσύνη γνωστών "παναθηναικάκιδων" και αδίστακτη αστυνομική βία ως κύρια ενορχήστρωση σε όλα τα  προηγούμενα.. 
                                                        
Η  συγκέντρωση δεκάδων κιλών ακροδεξιών , υποτελών των ξενόφερτων μνημονίων ανοίγει ένα ακόμη κεφάλαιο δράσης του παρακράτους στην Ελλάδα. Ένα παρακράτος που είναι πανταχού παρών, μπορεί να βρίσκεται σε μέθη από το διαχρονικό πλιάτσικο της εξουσίας,  όταν όμως απειλείται το βασικό διακύβευμα (της εξουσίας και του συνακόλουθου πλιάτσικου) τότε ενεργοποιείται πάραυτα.

Μία δράκα από κρατικοφαγάνες σε διάφορες θέσεις  που διορίσθηκαν από τα σάπια κόμματα(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ ) ως εκπρόσωποι των  «μαζών»  ενεργοποιούνται,  μόλις μερικούς μήνες αφού τα δύο βασικά διεφθαρμένα κώματα-μήτρες(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ) δεν βρίσκονται στην εξουσία, μοναδικό καθεστωτικό φαινόμενο εδώ και δεκαετίες. Βρώμικες οικογένειες από τη λούμπεν μεγαλοαστική Τάξη βρίσκονται ξαφνικά απ έξω από τα δημόσια ταμεία και την διαχείριση της εξουσίας, το ίδιο και ο κομματικός τους στρατός, έξω από δημόσιες «προσωποπαγής θέσεις», έτσι ήξεραν έτσι κατασπάρασσαν..
Μαζί τους διεφθαρμένα  ΜΜΕ και αλήτες πληρωμένοι δημοσιογράφοι νιώθουν σαν το ψάρι έξω από το νερό.. και οργανώνουν  πρόσκληση για άμεση αλλαγή της κατάστασης και την με κάθε τρόπο αξίωση της επιστροφής τους στο πλιάτσικο και στην εξουσία..


Υποκείμενα των Ολοκληρωτικών καθεστώτων  των μνημονίων ..διαδηλώνουν για την οπωσδήποτε επιστροφής τους και το βάθεμα της δικής μας κοινωνικής σφαγής.. Οι γερμανοτσολιάδες των  Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ στα Μνημόνια σε νέα έκδοση αλλά πάντα με τη γνωστή στολή..  Οι μήτρες τους(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και λοιπά αποβράσματα ) έχουν ήδη αποσαφηνίσει σε όλους και κυρίως στους ξένους επικυριαρχους την άνεση των σχεδιασμών τους που περιλαμβάνει τη σφαγή συντάξεων και μισθών και την άμεση ιδιωτικοποίηση όποιας δημόσιας περιουσίας..    

Η συγκέντρωση των ακροδεξιών υποτελών των μνημονίων δεν έχουν αναφορά σε αιτήματα για εργαζόμενους, συνταξιούχους, δικαιώματα προσφύγων  για δημόσια Παιδεία, Υγεία, κλπ. Όλα αυτά βρίσκονται στον πυρήνα της Αντίδρασης τους, προσδοκούν την άνευ όρων εξαθλίωση των εργαζομένων και συνταξιούχων, την διάλυση όποιας δημόσιας παιδείας και συστήματος δημόσιας Υγείας, τραγουδώντας τους ύμνους των χειρότερων ακροδεξιών καθεστώτων που εμφανίσθηκαν ..
Ακροδεξιά υποκείμενα διεφθαρμένων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ)  που χρόνια βρίσκονταν εν ύπνωση σε δημόσιες καλοπληρωμένες, πάντα, κομματικές θέσεις (πχ Ολυμπιακή, υπουργεία κλπ) ζητούν  την άνευ όρων επιστροφής τους στους θώκους εξουσίας και το πασίγνωστο σε αυτούς πολιτισμό του πλιάτσικου και  της ρεμούλας..  Χορηγοί τους πέρα από τα διεφθαρμένα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εξίσου εμβαδόν αξιών τα ΜΜΕ γνωστών εφοπληστών  και πληρωμένων  δημοσιογράφων   ..
Το δε πατρόν της  συγκέντρωσης των «παραιτηθείτε»  είναι παρμένο από παρακρατικά υπόγεια ντόπια και διεθνή  που ήδη έχουν οργανώσει ανάλογες “αντιδράσεις”  και σε άλλες χώρες και εποχές πχ Χιλή-Πινοσέτ,  Ουκρανία-πραξικόπημα Ναζιστών (που το συνεχάρη πρώτος ο Βενιζέλος )  κλπ ..
Το κίνημα των παραιτηθείτε μπορεί να  διαλαλεί  το άχρωμο, το ακομμάτιστο κλπ αλλά έχει τους δικούς του "εκπροσώπους". Διορισμένοι ως τα μπούνια από τους κομματικούς υπόνομους των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΜΜΕ, ντόπιους μηχανισμούς των ξένων επικυρίαρχων και  τους  τηλεοπτικούς στάβλους  των εφοπληστών και εργολάβων που ρήμαξαν την Ελλάδα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.