Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Έκτακτο: Επειγόντως στο Λονδίνο ο Τσίπρας με έρπη και δυο φωτογραφίες του Μητσοτάκη.





Με ξεχωριστή λαμπρότητα ολοκληρώθηκε το δημοψήφισμα Ναι η Όχι στο υπερΚράτος της Ε.Ε στη Βρετανία. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ακόμη μάθημα πολιτικού πολιτισμού από το συγκεκριμένα λαό,  που αρνήθηκε την παραμονή του στο τραπεζικό υποπροϊόν  με την κωδική  ονομασία "Ευρώπη των Λαών" ...
Εκατομμύρια πολιτών , εργαζόμενοι, άνεργοι  από τις φτωχογειτονιές , τις λαϊκές  συνοικίες της Βρετανίας  έριξαν το υπερΚράτος της Ε.Ε σε ακόμη μεγαλύτερη ανυποληψία καλώντας τη χώρα τους να αποχωρήσει από τον  φασιστικό υπερΚρατικό σχηματισμό της Ε.Ε.

Αμέσως μετά το αποτέλεσμα ρίγη ανατριχίλας ξέσπασαν σε κάθε είδους απόβρασμα σε όλη την επικράτεια του υπερΚράτους της Ευρώπης. Αναζητήθηκαν τρόποι και υποκείμενα που θα ανατρέψουν την κατάσταση εξόδου της Βρετανίας. Μέσα σε αυτό το σκεπτικό πραξικοπιματηκής αλλαγής του Όχι σε Ναί,  καταλληλότερος αναδείχθηκε ο Τσίπρας με έρπη ..

Άμεσα η εντολή εκτελέστηκε και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές(απ όπου εμφιαλώνεται αρίστης ποιότητας νερό) ο Τσίπρας αναχώρησε για Λονδίνο. Μαζί του πήρε τον έρπη του , ένα στρατηγικό σχέδιο(μάνουαλ) ανατροπής του Όχι,  μερικά μέλη της συμμορίας καθώς και δύο φωτογραφίες με το  Μητσοτάκη ..
Απ ότι διέρρευσε για την πραξικοπηματική αλλαγή του δημοψηφίσματος θα ακολουθηθεί η συνταγή που έγινε και στην Ελλάδα: Άμεσα εκλογές και τεχνητή συγκρότηση εκτός από μία διεφθαρμένη κυβέρνητική συμμορία  και μιας αντιπολίτευσης με πιο άγρια ακροδεξιά μαντρόσκυλα που θα απειλούν ασταμάτητα για ξεπουλήματα, μειώσεις μισθών ,συντάξεων,επιδομάτων, απολύσεις  κλπ, εδώ θα χρησιμοποιηθούν απτά παραδείγματα,  εξού και οι φωτογραφίες με το Μητσοτάκη..

Έχει παρατηρηθεί πως σε όλα τα ώριμα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως της Ελλάδας ότι η "σωστή λειτουργία" δοτής κυβέρνησης  και ακόμη πιο αδίστακτης αντιπολίτευσης είναι ικανή να αποτελέσει το κατάλληλο στρατηγικό σχέδιο ανατροπής δυσάρεστων για την κυριαρχία  αποτελεσμάτων σε δημοψηφίσματα με ελάχιστο κόστος μόνο αυτό της παραμονής(εναλλαγής)  στην εξουσία αδίστακτων συμμοριών(πχ Σύριζα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπά φασιστοειδή)..
Οι πληροφορίες συνεχίζονται ...

ΥΓ: Είναι σημάδια των καιρών ότι τα αποβράσματα των ελληνικού  εφοπλιστικού κεφαλαίου που σταβλίζονται  στο σίτυ του Λονδίνου ,  είχαν δώσει  τα πάντα στα ημεδαπά καθάρματα των  διεφθαρμένα ΜΜΕ κατά την περίοδο του ελληνικού δημοψηφίσματος να τρομοκρατήσουν την επιλογή του Οχι,  και σήμερα μένουν έξω από  την πόρτα του υπερΚράτους της Ευρώπης από ένα άλλο λαό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.