Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Το "Παράλληλο πρόγραμμα " καταψηφίστηκε από την παράλληλη κυβέρνηση.



 

 Άλλη μία θεαματική ήττα προσαρμογής, ηθική και πολιτική ,  για τα ανδρείκελα του ελληνικού κοινοβουλίου που συστήνουν έναν έσχατο κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό , μοναδικό ακόμη και για τα χρόνια των καθεστώτων των Μνημονίων..
Ένα νομοσχέδιο  που το ονόμασαν  "παράλληλο πρόγραμμα" και το σκαρφίστηκαν τα ανδρείκελα της συμμορίας του σύριζα, κυρίως γι α επικοινωνιακούς λόγους, δεν έφθασε καν στη Βουλή κατόπιν διαταγών των ξένων επικυρίαρχων ..
Οι ντόπιοι Κουίσλγκ της συμμορίας του σύριζα αλλά και των υπόλοιπων γερμανόδουλων κομμάτων,  κατάπιαν αμάσητα τις εντολές των ξένων επικυρίαρχων  υπακούοντας ρητά στις σαφή εντολή ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο θα φθάνει και θα ψηφίζεται ΜΟΝΟ ότι σας δοθεί από τα κλιμάκια των ξένων μηχανισμών . 
Είναι εντυπωσιακό ότι το "παράλληλο πρόγραμμα" αναιρέθηκε πριν καλά καλά εισαχθεί στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές με ανόητες δικαιολογίες ανόητων  υποκειμένων (πχ Βούτσης ως πρόεδρος της Βουλής).
Επίσης εντυπωσιακό είναι πώς κανένα μα κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα  δεν κατήγγειλε αυτό το εξανδραποδισμό της νομοθετικής ανεξαρτησίας  της Βουλής. '
Ολα τα κόμματα,  ως επί το πλείστον γερμανόδουλα,  αναφέρθηκαν σε οτιδήποτε άλλο  παρά να καταγγείλουν την πλήρη αποικιοποίηση της ελεγχόμενης απο τους ξένους επικυρίαρχους της Βουλής ή καλύτερα "αυλής". Γιατί περί κοινοβουλευτικής αυλής πρόκειται και τα υποκείμενά της, ως αυλικοί ξένων μηχανισμών ,σιτίζονται....

Διαβάστε επίσης : Πάρτε το πίσω. Τώρα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.