Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

67 Δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν Αλλού!. Εδώ είναι προστατευόμενο είδος, των τραπεζών, κομμάτων, πολυεθνικών, της διαφθοράς κλπ .



 
 

Μία  είδηση κάνει το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ,  γύρω από το συρφετό των ντόπιων δημοσιογράφων και μάλιστα με νεκρόφιλη διάθεση.  Η είδηση αναφέρει τον αριθμό των δολοφονημένων δημοσιογράφων που έπεσαν το 2015 λόγω του δημοσιογραφικού επαγγέλματός

Η είδηση εμφανίζεται σε πλήθος πληρωμένων ΜΜΕ από όλη την αγέλη των ντόπιων δημοσιογράφων . Η υπεραξία που έχει η δολοφονία ενός ανεξάρτητου δημοσιογράφου που έπεσε κατά τη διάρκεια του δημοσιογραφικού ελέγχου μιας πολυεθνικής για παράδειγμα, ουδεμία σχέση έχει με τη ντόπια  δημοσιογραφική πραγματικότητα.

 Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν θύματα δημοσιογράφοι , υπάρχουν προστατευόμενοι δημοσιογράφοι.  Οι ντόπιοι  δημοσιογράφοι είναι από τους πιο αδίστακτους θύτες, από τους πιο αδίστακτους πληρωμένους “δολοφόνους”, ένα απολύτως παρασιτικό σώμα που διεκπεραιώνει συμβόλαια θανάτου κατά της κοινωνίας, κατά των εργαζομένων, κατά της δημόσιας περιουσίας που τη λυμαίνονται οι συνήθης εργοδότες τους..
Χιλιάδες δημοσιογράφοι και ΜΜΕ,  από μικρά έως μεγάλα,  από κεντρικά έως επαρχιακά, συνιστούν έναν ολόκληρο στρατό πληρωμένων υπαλλήλων , που ανοιχτά και ξάστερα που είναι χρεωμένα στην κάθετη διαφθορά αυτής της χώρας, στις πιο αλησμόνητες δε στιγμές  πληρώνονται από χρεοκοπημένες ή έστω  “ανακεφαλαιοποιημένες “ τράπεζες μέσω διαφημίσεων που δεν εμπεριέχουν κάτι προς πώληση και αυτό είναι μόνο μία κάνουλα... Πρόκειται για  ξεκάθαρα δημοσιογραφικά  δίκτυα αγοροπωλησιών συνειδήσεων που διακινούνται μέσω συγκοινωνούντων πρακτικών,   προγραμμάτων δημόσιων/ιδιωτικών  υπηρεσιών κλπ. ’Οτι θα έπρεπε να ελέγχουν το καταναλώνουν με αδιάκοπες χορηγίες μέσα σε ένα πλέγμα απόλυτης δικαστικής/φορολογικής ασυλίας .

Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι ένα ολοκληρωμένο προστατευόμενο  κύκλωμα  διαφθοράς και  παρασιτισμού, η ανάδειξη των δολοφονημένων δημοσιογράφων Αλλού,  δεν μπορεί να γκρεμίσει το στάτους των εδώ ρουφ Γκάρντεν , των πληρωμένων δημοσιογράφων , ούτε να τους προσδώσει υπεραξία   ..
Καθήκον των ντόπιων δημοσιογράφων είναι να δημοσιοποιούν τα αστυνομικά  πορτρέτα  πολιτικών διωκόμενων, να  λογοκρίνουν ή να συκοφαντούν  κάθε φωνή αμφισβήτησης κατά  των  αφεντικών τους που τυγχάνει να είναι εφοπλιστές, τραπεζίτες, εργολάβοι κλπ,  να κλαίνε στα γενέθλια των εργοδοτών τους(ενίοτε και εφοπλιστές), να τρώνε από το ίδιο πιάτο στα ρουφ Γκάρντεν της πολιτικής κακομοιριάς, να διορίζονται στο κανάλια της Βουλής και να κατηγορούν τους δημοσίους υπαλλήλους ως τεμπέληδες, να κυκλοφορούν με εκατομμύρια ευρώ μαύρα αφορολόγητα και να τακτοποιούν στο αχρείο τις υποθέσεις τους..

Αν Αλλού δολοφονήθηκαν 67 δημοσιογράφοι κάνοντας τη δουλειά τους,  στην Ελλάδα   είναι προστατευόμενοι  των τραπεζών, εφοπλιστών,  των ξένων επικυρίαρχων μηχανισμών,των  πολυεθνικών,  που δρουν στη χώρα .
Οι ντόπιοι δημοσιογράφοι   είναι συνέχεια του βαθέως Κράτους, υπόγειο δίπλα στα υπόλοιπα  παρακρατικά υπόγεια και κινδυνεύουν μόνο από τη δυσπεψία της λαιμαργίας που προκαλεί το  μπούκωμα  από τις κάθε είδους “χορηγίες” ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.