Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μπουγάδα στη Βουλή, χριστουγεννιάτικα!!!


 

 Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε   το γεύμα των Τσίπρα-Στουρνάρα που είχε ξεκινήσει πριν λίγες  ημέρες.  Αμφότεροι το ολοκλήρωσαν μόλις χθες με μία καταπληκτική   μπουγάδα στα ενδότερα υπόγεια της  Βουλής , ξεπλένοντας για άλλη μία φορά τη  SIEMMENS και τις δουλειές με μίζες που έστηνε .

Μετά λοιπόν από άκυρες εμφανίσεις του Στουρνάρι στην αρμόδια επιτροπή για τον έλεγχο σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του δημοσίου με τη  Siemmens, και αφού παρενέβησαν οι σωτήριες εκλογές κατά τη Μερκελ και την εδώ γερμανική πρεσβεία, καθώς και η εκ νέου σύσταση της επιτροπής, νά σου και  ο Στουρνάρας στα ενδότερα της Βουλής,   μόλις έχοντας τελειώσει το γεύμα του με τον Τσίπρα.
Στην επιτροπή για τις μίζες τις Siemmens,  τους ευχαρίστησε όλους που τον βοήθησαν ,  του έδωσαν την ευκαιρία να “απολογηθεί”  μιας και   όλη αυτή η υπόθεση  τον έχει αδικήσει και ετούτοι εδώ τον παρέδωσαν άσπρο και αμόλυντο στην ιστορία των πεπραγμένων του νεοελληνικού κοινοβουλίου .

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του κοινοβουλευτικού ελέγχου ας έβλεπε από το κανάλι  της Βουλής, αν μπορούσε και του το επέτρεπε και ο γιατρός του, αν  παρακολουθούσε τον τόνο της φωνής  της προέδρου και των υπολοίπων της επιτροπής απέναντι στο Στουρνάρα  καθώς και τις “αδίστακτες” ερωτήσεις των υποκειμένων της συμμορίας του σύριζα που στην κυριολεξία “ξετίναξαν”  τόσο το  Στουρνάρα που στο τέλος τους ευχαρίστησε απο καρδιάς... Πως συμπεριφέρθηκαν στον καστανά της Θεσσαλονίκης, έ! έτσι ακριβώς ,  ένα τέτοιο πράγμα !!!
Ερωτήσεις όπως "σας πίεσε η Γερμανία για να υπογράψετε; " για να υπάρξει η πληρωμένη απάντηση από το Στουρνάρα (άνευ σημασίας) άλωσαν το άβατο της Siemmens .
 Ερωτήσεις που πραγματικά προσβάλλουν ακόμη και το… Στουρνάρα  και που δεν θα τις έκανε ούτε ο ...Βενιζέλος που είναι γνωστό πόσο αδίστακτος είναι με ελέγχους για μίζες κλπ..


Με αυτά και με εκείνα μας είπαν πώς ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ήταν ότι καλύτερο,  πώς ο Στουρνάρας έκανε το καθήκον του και πως με αυτό το συμβιβασμό οι λάθος κατηγορίες περί ζημιάς απο τις μίζες κλπ  στο δημόσιο ήτοι 2δις ήταν κακό λάθος και άρα η Siemmens τιμωρήθηκε και μάλιστα και ακριβά ....  Αυτά και πολλά άλλα και σίγουρα με  μόνη ευθύνη της συμμορίας του συριζα,  η Βουλή έγραψε ένα ακόμη έπος άριστης διαγωγής απέναντι στους ξένους επικυρίαρχους (Γερμανία, Siemmens) και στους μηχανισμούς τους που λεηλάτησαν στην κυριολεξία την Ελλάδα, εφαρμόζοντας Μνημόνια αλλά και κατασκευάζοντας ολόκληρους στρατούς πολιτικών παρασίτων,   καλοπληρωμένων ανδρείκελων, μιας αλήτικης διαφθοράς,   όπως μας απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει περίτρανα η υπόθεση της Siemmens αλλά και άλλων γερμανικών “κολοσσών”  .. 


Διαβάστε επίσης :
Ξέπλυμα Στουρνάρα για Siemens - Το ΚΚΕ γιατί καλύπτει τον Γιάννη Στουρνάρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.