Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο αλητήριος δοσίλογος δεν έχει όρια στην ανηθικότητα.



Ο αλητήριος δοσίλογος δεν έχει όρια στην ανηθικότητα. Είναι έτοιμος για την επόμενη φάση του βρωμερού σχεδίου που θα τον κρατήσει, όπως νομίζει ακόμα λίγο στην εξουσία, ώστε να πλιατσικολογήσει περισσότερο και να καλύψει τα ματωμένα ίχνη του για να αποφύγει τη φυλακή.

Το έργο παλιό. Παρακρατικοί, αποστάτες, όργανα καταστολής, προπαγανδιστές στην ύστατη προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία όπως κρατιέται το τσιμπούρι πίνοντας αίμα.

Ο φόβος και το ψέμα σε αποστολή. Όμως δεν είναι ο κόσμος αυτός που φοβάται. Είναι τα σκουλήκια που τρέφονται και υπηρετούν το σύστημα.

Ποιοί κάνουν καταστροφές; Μα η απάντηση είναι προφανής: Για ένα ακόμα χειμώνα οι φτωχοί θα ξεπαγιάσουν εξ αιτίας των αδίστακτων πολιτικών. Όσο χρόνο τους αφήνουμε μας κλέβουν περισσότερα. Ακόμα μια μείωση των συντάξεων, ακόμα ένα πετσόκομμα των μισθών, τώρα θα πετάνε μαζικά τον κόσμο από τα σπίτια του εξαιτίας άδικων χρεών, που οι ίδιοι φορτώνουν. Κάθε ελευθερία περιορίζεται. Απαγόρευση έκφρασης, κίνησης, ζωής. Γιατί τι αξίζει μια ζωή στις αλυσίδες;

Η Αντίσταση νικά. Για πρώτη φορά ο κόσμος καταλαβαίνει την ανάγκη του αγώνα. Ο Ρωμανός μας θύμισε τους πραγματικούς κλέφτες. Τις τράπεζες και τους πολιτικούς που οι μόνες υποσχέσεις που κράτησαν είναι αυτές προς τους τοκογλύφους.

Ο Αλέξανδρος πυροβολήθηκε γιατί ήταν αθώο παιδί. Η δολοφονία του τότε ήταν ένα πείραμα του συστήματος. Να δουν αν ο κόσμος φοβηθεί με αυτό. Ευτυχώς απέτυχαν. Ο κόσμος εξοργίστηκε. Και τώρα χρησιμοποιούν την προπαγάνδα και όλες τις εφεδρείες που έμειναν για να τρομοκρατήσουν ξανά.

Ε λοιπόν ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. Δε με νοιάζει πως, θέλω να φύγουν. Θέλω να ξεβρομίσει ο τόπος. Δικαιούμαστε όλοι μια καλύτερη ζωή, με Αξιοπρέπεια που μόνο μέσα σε κλίμα Ισότητας και Ελευθερίας μπορεί να υπάρξει. Γι αυτό και χαιρετίζω κάθε προσπάθεια γκρεμίσματος των διεφθαρμένων.

Πότε τα καθάρματα έφυγαν ήσυχα; Πότε οι δικτάτορες κλειστήκαν μόνοι τους στη φυλακή; Πότε αυτοί που κατάστρεψαν και λεηλάτησαν έδωσαν πίσω τα κλεμμένα; Ποτέ! Πάντα χρειάστηκαν σκληροί αγώνες, που είχαν και καταστροφές. Αλλά οι καταστροφές αυτές ήταν οι τελευταίες. Και υπεύθυνοι πάντα ήταν οι ίδιοι οι τύραννοι που δεν αποδέχονταν την ήττα τους, ώστε να απομακρυνθούν ειρηνικά.

Σήμερα ακόμα ένας παράφρων δικτάτορας καταρρέει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα αφήσει πίσω του καμένη γη. Αυτή ακριβώς είναι και η ύστατη μπλόφα. "Αν με ρίξετε θα γίνει χαμός". Τα ίδια έλεγε κι ο Λοβέρδος για να μην πειράξουν τον Παπανδρέου. Τώρα βέβαια άλλαξε αφέντη και λέει άλλα.
Αλλά είναι ψέματα λόγια των κυβερνόντων. Χαμός θα γίνει μόνο όσο βρίσκεται στην εξουσία τύραννος. Αυτός είναι υπεύθυνος για κάθε καταστροφή.
Γι αυτό ας τον στείλουμε στο διάολο κι ας ανοικοδομήσουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει...

 mitsos175. / Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.