Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΦΕΚ "διατάσσει" τους "ράμπο" του ΣΔΟΕ των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να σβήνουν ίχνη απο το πλιάτσικο.

  Με ΦΕΚ διατάσσουν την καταστροφή εγγράφων του ΣΔΟΕ.


Οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ που κυνήγαγαν τις γιαγιές στη λαϊκή αγορά της Άρτας και  τις απειλούσαν ότι σε επόμενο έλεγχο θα τις αποτελείωναν, "διατάχθηκαν" χριστουγεννιάτικα  με αρμόδιο ΦΕΚ να καταστρέψουν έγγραφα της υπηρεσίας του που δεν πρέπει να πάνε σε επόμενη διοίκηση !!!!
Η κίνηση είναι χαρακτηριστική του τι   δουλειά έχουν να κάνουν οι αρμόδιοι παράγοντες ή και φορείς, κατά το διάστημα εώς τς εκλογές.
Διοικητές νοσοκομείων και δημόσιων υπηρεσιών,  διοικητές και παράγοντες ΔΕΗ κλπ,  ελεγκτικοί μηχανισμοί, υπουργεία, οι οδηγίες  που περνούν ακόμη και μέσα απο σοβαρότατα ΦΕΚ  είναι σαφής, διαλύστε, καταστρέψατε κάθε έγγραφο ... 
Όλοι οι αρμόδιοι "φορείς",  όλη αυτή η γραβατωμένη βρώμα  που πέρασαν πάνω απο το κοινωνικό σώμα του  ελληνικού λαού, ως "σοβαρή" και "υπεύθυνη λύση", αυτοί που κυνηγούσαν τον απλό κοσμάκι ονομάζοντάς τον "φοροφυγά" και "απατεώνα",  όλα αυτά τα καλόπαιδα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ,  κινούνται σήμερα με μόνο τους μέλημα να σβήσουν τα αποτυπώματά τους.

Το ΦΕΚ  αναφέρει χαρακτηριστικά: 

" Στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β') και  άρθρο 1 παρ. Ιδ αναφέρεται πως μεταβιβάζεται στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης»
η είδηση απο την ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.