Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Στη σειρά οι υποτελείς για εκλογή ΠτΔ, όπου Δ σημαίνει ΔΝΤ και όχι Δημοκρατία.




Ξεκινά σήμερα η εκλογή του ΠτΔ, εκλεκτού των "αγορών" και των επικυρίαρχων μηχανισμών(ΔΝΤ, KFW γερμαναράδες κλπ) που κατασπαράσσουν την Ελλάδα. Αν και τα κόμματα, ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και λοιπά φασιστοειδή,  των ντόπιων υποτελών που αποτελούν και το πολιτικό προσωπικό των επικυρίαρχων(πχ ΔΝΤ) βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη, η εκλογή ΠτΔ όπου το Δ σημαίνει ΔΝΤ, είναι ένα κομβικό σημείο της συνέχειας της εξουσίας τους πάνω στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό.

Τα φθηνά κοινοβουλευτικά ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί με "ανεξάρτητα"  δικά τους   καλόπαιδα, θα επιχειρήσουν την βίαιη συνέχιση του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου ακόμη για τα επόμενα 4 χρόνια, μιας και η υπογραφή του ΠτΔ ελέγχει τυπικά και ουσιαστικά το νομοθετικό έργο όποιας επόμενης κυβέρνησης, ελεγχόμενης από αυτούς ή και όχι.  

Η εκλογή ΠτΔ όπου Δ σημαίνει ΔΝΤ,  είναι λύση που ξεφεύγει από τον ανούσιο ρόλο που είχαν οι ΠτΔ έως τώρα και αναλαμβάνει στρατευμένο ρόλο έναντι όποιων κυβερνήσεων προκύψουν το επόμενο διάστημα που το σημερινό κύκλωμα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ  θα καταρρεύσει.
Για την εκλογή του έχει χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο από τους αλήτες του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ αλλά και τους μηχανισμούς που τους συνοδεύουν, του Κράτους αλλά και του παρακράτους.
Μόλις τις τελευταίες ώρες το ολοκληρωτικό καθεστώς μέσω της ελεγχόμενης απο αυτούς Δικαιοσύνης,  κλείνει υποθέσεις των ναζιστών (πχ επίθεση με τραυματίες στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο, απελευθέρωση του ναζί Μπούκουρα κλπ), στέλνοντάς τους μηνύματα συνεργασίας. Είναι αδίστακτοι,  τόσο αδίστακτοι  όσο φαιδροί , φαυλοι και υποτελείς στους ξένους .

Χρειάζονται αρχικά 200 και στη συνέχεια της 3ης ψηφοφορίας, 180 ανδρείκελα. Φαίνεται ότι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τα 180 ανδρείκελα που χρειάζονται, ίσως και να μπορούσαν, είναι όμως τέτοιας έντασης η κοινωνική αποδοκιμασία  που δεν μπορούν να την κρύψουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ των εφοπλιστών και εργολάβων παρόλη τη φασαρία που κάνουν.

Το δουλικό  ελληνικό καθεστώς του Μνημονίου έμεινε με μπουμπούκους, με τη Βούλτεψη, με το Βενιζέλο, το Βορίδη , το Γκόγκα(όχι το Στύλιο τον άλλο), το Κασσή, τον αστείο Καραιβάζ,  το MEGA , τον ANT1,  με το ντόπιο και ξένο παρακράτος,  και όλοι τους  με το στόμα μπουκωμένο απο την κατασπάραξη ενός ολόκληρου λαού.
Αργά ή γρήγορα η "επταετία" τους  θα κλείσει, αποτελειώνοντάς τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.