Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πορεία για Ν. Ρωμανό και Εκδήλωση πολιτική συζήτηση για πολιτικούς κρατούμενους και φυλακές τύπου Γ.

Σήμερα το απόγευμα στις  6:30μμ (πλατεία Κιλκίς), οργανώνεται πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό.
Στις 7:30μμ , μετά την πορεία αλληλεγγύης, στο εναλλακτικό καφενείο ΧΑΡΤΑ διοργανώνεται πολιτική συζήτηση με την παρουσία μελών πολιτικών οργανώσεων και δικηγόρων πολιτικών κρατουμένων, για τα δικαιώματα των κρατουμένων, ενημέρωση σχετικά με τις φυλακές τύπου Γ και ενημέρωση για την πορεία απεργών πείνας όπως του Ρωμανού αλλά και του προφυλακισμένου συντρόφου από το Μεσολόγγι Γ.Σ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα υποδηλώνουν την δραματική απανθρωποίηση του καθεστώτος του Μνημονίου, με τα διεφθαρμένα και υποτελή ανδρείκελα της να ξεβρακώνονται στους ξένους επικυρίαρχους,  ενώ αντίθετα στο εσωτερικό να γυαλίζουν τις κάννες των όπλων τους και να τις στρέφουν εναντίον του λαού.
Οι συνεχείς μετασχηματισμοί του καθεστώτος του Μνημονίου,  προδίδουν τα ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά που επιφυλάσσουν για Όλους μας, τουλάχιστον για  όσους δεν θα τραφούν από τους "ορούς" του Ολοκληρωτικού καθεστώτος. Είναι αναγκαία περισσότερο απο κάθε άλλη φορά μία σύνθεση  των πιο ριζοσπαστικών μερών της κοινωνίας που θα αλλάξει όλες τις συνθήκες υπέρ του λαού και της κοινωνίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.