Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Κούρεμα “Δημοκρατίας”.


 


Η  εντολή των επικυριαρχων  για Fast Track προσφυγή στις εκλογές είναι μέρος της υποτελούς συμφωνίας της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους επικυρίαρχους μηχανισμούς και ένας από τους πιο σκληρούς μετασχηματισμούς του Κράτους στη συνάντησή του με την ιδιωτικοποίηση του από τους διεθνής  μηχανισμούς του Κεφαλαίου (ΔΝΤ, υπερΚράτος της Ε.Ε).
Από τα πιο σαθρά προαπαιτούμενα που δέχθηκαν τα ανδρείκελα της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να “εκμεταλλευτούν” τη στοργή των επικυρίαρχων μηχανισμών μέσω των Μνημονίων,  ειναι η κατασκευή μιας αδιαμφισβήτητης μνημονιακής κυβέρνησης και γιατί όχι με τοποθέτηση επικεφαλή ένα τραπεζίτη ή ακόμη και “Ολιγάρχη” , κατά τα πρότυπα της Ουκρανίας . Εκεί οι επικυρίαρχοι μηχανισμοί (ΔΝΤ και υπερΚράτος της Ε.Ε) εργαλειοποιησαν τη συνεργασία τους με τους ναζίστες , εδώ το έκαναν με τη συμμορία του Τσίπρα και του διαβρωμένου κωματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙζΑ.

Η διάρρηξη της πρωτοφανούς στάσης της κοινωνίας τόσο στο να ανατρέψει τα διεφθαρμένα κόμματα του μνημονίου μετά από συνεχείς αγώνες (άσχετα αν τελικά στη θέση τους βρέθηκε ένα επίσης διεφθαρμένο και διαβρωμένο κώμα) όσο και η ξεκάθαρη στάση που συνέθλιψε τους αστούς των Μνημονίων με το θορυβώδες αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος όπου το ΟΧΙ στα Μνημόνια επικράτησε κατά 62% εν μέσω πρωτοφανούς αγριότητας των ΜΜΕ των τραπεζιτών , εργολάβων, εφοπλιστών. Αυτή τη διάρρηξη την ανέλαβαν τα καλωδιωμένα καλόπαιδα της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας ένα ‘ νέο μνημόνιο και προχωρώντας άμεσα σε εκλογές σε καλοκαιρινή περίοδο, φορτωμένοι στις πλάτες των διεφθαρμένων ΜΜΕ των εφοπλιστών και τραπεζιτών προκειμένου να πετύχουν ένα απόλυτο μνημονιακό καθεστώς που θα στηρίζεται σε τυπικούς εκπροσώπους./υπαλλήλους των τραπεζών και των επικυρίαρχων μηχανισμών.
Ο Στουρνάρας ίσως και να βρίσκεται από τώρα πίσω από την πόρτα του Μαξίμου. Ούτως η άλλως από το κώμα του Μπόμπολα ο υπάλληλός του ο Θεωδοράκις μας ενημέρωσε εδώ και εβδομάδες ότι έχει έτοιμη τη λίστα με τους υπουργούς της κυβέρνησης των μνημονίων. Ο Τσίπρας μαζί με την υπόλοιπη κλίκα των σερβιτόρων απλά έχουν αναλάβει το “σερβίρισμα” ..

‘Ηταν πριν λίγες εβδομάδες που οι TIMES διέδιδαν σε παγκόσμια κλίμακα τις προσθέσεις του Σόιμπλε: ψήφιση Μνημονίου με τους χειρότερους όρους και κατασκευή κυβέρνησης Μνημονίου από ”αξιόπιστους” κυβερνητικούς υπαλλήλους και όλα αυτά στην αποικία του.
Η συμμορία του Τσιπρα και του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε το κατάλληλο εργαλείο εγκαθίδρυσης αυτού του σχεδιασμού, εκ των υστέρων είναι πλέον ορατό σε όλους.
Όλα τα υπόλοιπα θα τυπωθούν και θα πεταχτούν στα σκουπίδια, το κούρεμα της Δημοκρατίας είναι σαφές : «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης»,» επιτροπές για το χρέος», «επιτροπή για τα Μνημόνια»,» επιτροπή για τις πολεμικές αποζημιώσεις» ,» επιτροπή για τη Siemens» όπου ο Στουρνάρας κατέχει αυτοκρατορική θέση, νόμος για τον τηλεοπτικό βόθρο , όλα θα βοηθηθούν από τη συμμορία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για να βρεθούν στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ των ολιγαρχών , των τραπεζιτών και βέβαια των επικυρίαρχων του ΔΝΤ και του Γερμανικού Κράτους, που έσπευσαν να πετάξουν μπισκοτάκι στο κατοικίδιο τους δηλώνοντας ότι αυτές οι «εκλογές δεν είναι μέρος της κρίσης, αλλά της λύσης». Όλα αυτά που αφορούν το αναγκαίο προαπαιτούμενο των επικυρίαρχων δανειστών συνιστούν σαφέστατο , κουρέμα της Δημοκρατίας και κατασκευή ενός “νέου” ολοκληρωτικού διεφθαρμένου καθεστώτος στη συνέχεια των προηγούμενων.

Αν στις προηγούμενες εκλογές (γενάρης 15΄) το μοτό ήταν ότι «τις εκλογές δεν τις θέλει ο Λαός» που το αποτέλεσμά τους “πρόσβαλε” το τότε μνημονιακό μπλόκ των διεφθαρμένων κομμάτων, σήμερα στην αρχή της “νέας” κατασκευής του νέου διεφθαρμένου μνημονιακού μπλόκ το μοτο είναι ότι αυτές οι «εκλογές είναι μέρος της λύσης» όπως έκραξε από το ράμφος της η Μέρκελ, δίνοντας την εντολή προσφυγής σε υποχρεωτικές Fast Track,  εκλογές …

Η μόνη λύση είναι και παραμένει η ολοκληρωτική σύγκρουση με τα διεφθαρμένα και εκφυλισμένα κόμματα των Μνημονίου(ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, Ποτάμι, φασιστες κλπ) και του κυκλώματος που αλληλοστηρίζονται (τραπεζίτες, ΜΜΕ, εφοπλιστές, πραιτοριανοί μηχανισμοί του Κράτους, κλπ)συνολικά με τη συμμορία του Κράτους και τους διεθνείς επικυρίαρχους μηχανισμούςτου Κεφαλαίου και αυτή τη σύγκρουση δεν θα την ορίσουν οι εκλογές της Μέρκελ και των κατοικίδιων της, αλλά ο μόνος παράγοντας «σταθερότητας» που είναι εκείνα τα κοινωνικά μέρη που έχουν ήδη αποφασίσει τη σύγκρουση τους με τα καθεστώτα των Μνημονίων ..



"χαμηλό ποτηρι με ένα πάγο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.