Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Τα σήκωσαν όλα. Φύλο και φτερό έγιναν 14 αεροδρόμια απο γερμανούς(Fraport) και τα ντόπια ανδρείκελα τους(ΣΥΡΙΖΑ κλπ).

 


Φύλο και φτερό έγινε μία τεράστια δημόσια περιουσία  αποτελούμενη  απο 14 αεροδρόμια που παρουσιάζουν και την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση. Αεροδρόμια, ;όπως της  Σαντορίνης, της Ρόδου, της  Μυκόνου, της Αλεξανδρούπολης , της Σκιάθου, αυτό της Θεσσαλονίκη και πολλά ακόμη βρίσκονται απο σήμερα στα χέρια των Γερμανών αποικιοκρατών και κάποιων ελληνων συνεργατών τους (Όμιλο Κοπελούζου).
Για την "εξυπηρέτηση" οι Γερμανοί επικυρίαρχοι άφησαν ένα γενναιόδωρο μπουρμπουαρ στα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ έτσι για το καλό της επένδυσης και το εύηχο του ΝΑΙ στα Μνημονια. Για την ακρίβεια των λόγων το μπουρμπουάρ των Γερμανών επικυρίαρχων θα το μοιραστούν τα ντόπια ανδρείκελα του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπαλλήλους του ΔΝΤ για την "εξυπηρέτηση του χρέους"!!!!


Το ξεπούλημα της Ελλάδας συνεχίζεται με πιο άγριους όρους, η υποτίμηση των ζωής  σε επίπεδα άγριας φτώχειας χτίζεται με συνεχείς πολιτικές αποφάσεις απο τα ανδρείκελα των ξένων μηχανισμών, ο σχεδιασμός της απογύμνωσης της οικονομίας απο τους δημόσιους πυλώνες που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν/παράγουν  πρός όφελός τους λαού , συντρίβεται ή πέρνα στα χέρια των επικυρίαρχων με συνοπτικές διαδικασίες..
Ότι μας παρουσιάζεται   ασταμάτητο, σήμερα ,  απο τα υποτελή ανθρωπάρια του καθεστώτος του Μνημονίου θα είναι αύριο το οριστικό τέλος Όλων μας. αυτός είναι ο μόνος τους σχεδιασμός και απέναντί τους "αξίζούν" όλα τα μέσα αγώνα .


ένα παλαιότερο άρθρο για τις θεραπευτικές ιδιότητες του ξεπουλήματος:
Γερμανικά τα αεροδρόμια της Ελλάδας – Μια επικίνδυνη εκχώρηση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.