Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ψηφίστηκε το 3ο Μνημόνιο, ξεχώρισαν Γεροβασίλη , Τσίρκας στο ΝΑΙ σε ΟΛΑ.



Ψηφίστηκε σήμερα το πρωί  το "επαχθές" 3ο Μνημόνιο , η συνέχεια του γνωστού ακροδεξιού σίκουελ των Μνημονίων.
Παρά τη "δυσαρμονία" της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την αντιπολίτευση των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΠΟΤΑΜΙ όπου η "αντιπολίτευση" ανυπομονούσε και κατήγγειλε κάθε προσπάθεια καθυστέρησης της ψήφισης του Μνημονίου που καιθυστερούσε  τους επικυρίαρχους του eurogkroup, τόσο  γερμανοτσολιάδες, τόσο σύμπνοια με τη συμμορία του Τσίπρα, όλα κύλησαν "ομαλά".
Το Μνημόνιο  ψήφιστηκε  χωρίς καμία απώλεια απο την "αντιπολίτευση" των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και απο το ΣΥΡΙΖΑ(με απώλειες),  αναγκάζοντας τη Βουλή ως θεσμό να υποκλιθεί στην υποτέλεια, τη δουλοπρέπεια και την ευτέλεια του πολιτικού της προσωπικού.

Από την Άρτα με περίσσια αυταπάρνηση και ευθύνη συντάχθηκαν με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ  και το ΠΟΤΑΜΙ και βέβαια με τις ώριμες απαιτήσεις των διεθνών επικυρίαρχων μηχανισμών (ΔΝΤ και των Γερμανικών αρπακτικών) τόσο η Γεροβασίλη όσο και ο Τσίρκας. Το καναν για το καλό του λαού είναι άλλωστε γνωστό ότι τα Μνημόνια έχουν θεραπευτικές ιδιότητες ειδικά για τους λαούς ... 

Η συνέχιση των Μνημονίων έφερε ρίγη ανακούφισης και ευφορίας σε εγχώριους διεφθαρμένους τραπεζίτες, εφοπλιστές , καναλάρχες, εργολάβους του δημόσιου πλούτου , των υποδομών κλπ που βλέπουν πως η συμμορία του Τσίπρα μπορεί να τους εγγυηθεί τη συνέχεια του πλιάτσικου στο οποίο παρασιτούν εδώ και χρόνια.
Άμεσα και ανάμεσα στα άλλα πανάκριβα για όλους εμάς καλούδια του Μνημονίου , μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου,  αναμένεται  οι τράπεζες του Βαρδινογιάννη και Λάτση να εισπράξουν νέα ολόφρεσκα δις ευρώ που θα αποπληρώσει ο ελληνικός λαός με τη φτώχεια και την καταστολή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.