Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Για την χορήγηση άδειας στον πολιτικό κρατούμενο Δ.Κουφοντίνα: καλή ανάσα Λευτεριάς, ως τη Λευτεριά Σύντροφε!



 


Έπειτα από 15 χρόνια αιχμαλωσίας και 7 χρόνια ομηρίας, σήμερα Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017 χορηγήθηκε διήμερη άδεια στον κομμουνιστή πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μια ημέρα χαράς για τον εργαζόμενο λαό, τα συμφέροντα του και την Ιστορία του.

Κόντρα στην κρατική και την ιμπεριαλιστική εκδικητικότητα, ενάντια στις υστερικές κραυγές των αντιδραστικότερων πολιτικών-αστικών σογιών και των μηντιακών φερέφωνων τους, η ανάσα Λευτεριάς που κατέκτησε με ψηλά το κεφάλι ο σύντροφος –όπως και οι αντίστοιχες ανάσες Λευτεριάς άλλων πολιτικών κρατούμενων- η νίκη που κατάφερε μαζί με το κίνημα Αλληλεγγύης, στέλνει ξεκάθαρο το διαχρονικό μήνυμα: μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται.

Όπως και σήμερα το μεσημέρι στην πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, η Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) στέλνει στον μακροβιότερο πολιτικό κρατούμενο των ελληνικών φυλακών μια ζεστή αγκαλιά κι έναν αγωνιστικό χαιρετισμό: καλή ανάσα Λευτεριάς, ως τη Λευτεριά Σύντροφε!

Η μαχητική υπεράσπιση των δικαιωμάτων, ο αγώνας για τη διάρρηξη του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, για την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.