Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο Αντώνης και το μαντρόσκυλο.


                                 Απόκοσμο ιστορικό  ραντεβού συμπάθειας για τον Αντώνη.

Είναι ασύλληπτο και θα τολμούσαμε να πούμε και επικίνδυνο το τι σου κρύβει η ιστορία να περάσεις , χωρίς καν να το είχες υποψιαστεί.
Για το βαρυσήμαντο αυτό απογευματινό συμπέρασμα χρειάστηκε η ανάγνωση της συνάντησης του Τσίπρα με τα επικεφαλή ζώα των ακροδεξιών μνημονιακών κομμάτων των ΠΑΣΟΚ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ  και της ΝΔ.

- Ως επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ της μετΒαγγέλη εποχής,   εμφανίσθηκε η Γενηματα με δύο ν,  τι συζήτησε τι δεν συζήτησε,  δεν έγινε αντιληπτό ούτως ή άλλως δεν έχει κανείς καμία αγωνία για το ΠΑΣΟΚ έστω και αν κάποιοι θεωρούν ότι ετοιμάζουν μία μετανεωτερική εκδοχή του Βαγγέλη.

-Στο σαλόνι ήρθε η σειρά του φασιστοειδούς επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ , γνωστού υπαλλήλου της μαφιοζικης οικογένειας των ΒαρδιλογινοΜπομπολαίων ο οποίος συνοδεύονταν από ένα παραγεμισμένο ταγάρι γνωστής φίρμας, το οποίο εξυπηρετούσε μόνο τις ανάγκες της φωτογράφισης όπως και η παρουσία αυτού του τηλεοπτικού και πολιτικού χιμπατζή και γνωστού κομιστή ξένων μηχανισμών .

-Ο τίτλος(ο Αντώνης και το μαντρόσκυλο) του συγκεκριμένου ανθολογίου συμπερασμάτων, παίρνει σάρκα και οστά όταν εμφανίζεται στη λιτή σάλα ο/η επικεφαλής της ΝΔ .
 Όλοι γούρλωσαν τα μάτια.
Μπροστά τους εμφανίζεται ως ζώσα επικεφαλής της δεξιάς πολυκατοικίας της ΝΔ,  η Ντορούλα του Μητσοτάκη και εκεί ακριβώς συναντάμε τον αρχικό τίτλο αλλά και την ιστορία.

Δύο ΜΟΝΟ φορές συμπάθησε η ιστορία τον Αντώνη Σαμαρά, μία όταν έριξε το Μητσοτάκη και μία μόλις σήμερα όταν τον έριξε  η Ντορούλα,  προγράφοντάς του το άμεσο  μέλλον, τι άμεσο δηλαδή πιο άμεσο και από την επόμενη δόση του ΔΝΤ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.