Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο χυδαίος φιλελευθεροφασισμός του Θεοδωράκη. Όλη η γελοία μεγαλομανία ενός τιποτά!


Ένα από τα καλύτερα κατοικίδια  της τηλεόρασης, που τον πέρασαν στην πολιτική τα αφεντικά του, είναι ανεπιφύλακτα ο πολύς Θεοδωράκης. Ένας τενεκές, όχι ξεγάνωτος αλλά τηλεοπτικά πουδραρισμένος , του δωσαν να μαδήσει την κοινοβουλευτική μαργαρίτα. Του φτιαξαν  κώμα, του μάζεψαν και κάμποσα απόβλητα που είχαν περισσέψει από άλλους κομματικούς βόθρους του φιλελευθεροφασισμού (Δράση, Δημαρ κλπ), τον στόλισαν με μπουμπούκια των διεθνών απατεώνων που 5 χρόνια τώρα βιάζουν την Ελλάδα όπως τον Θεοχάρη(πρώην γ,γ εσόδων),  όλα και όλοι τους  με αναφορά στα ακραία φιλελεύθερα σχέδια και τις στρατηγικές  που διέλυσαν την Ελλάδα και ρήμαξαν τον λαό.

Λυκούδης, Ψαριανοί, Τατσόπουλοι, πανεπιστημιακοί της φακής , αλλά το αφάν γκατε  είναι ο πρώην γ.γ εσόδων ο Θεοχάρης,  υπάλληλος   της  αμερικάνικης Lehman Brothers,  ιδιαίτερος γραμματέας  του Στουρνάρα   και μεγάλος στρατηλάτης κατά των φορολογουμένων των 5000 ευρώ(και όχι μόνο) τους οποίους οδηγούσε στην αυτοκτονία απειλώντας ή και λεηλατώντας τους λογαριασμούς ή έσοδα αυτού του ύψους, όταν η λίστα Λαγκάρντ ζεσταίνονταν με ασφάλεια στα συρτάρια τους. Ο Θεοχάρης υπήρξε απο τους πιο ξεδιάντροπους "διορισμούς" που επέβαλλαν οι ξένοι επικυρίαρχοι(ΔΝΤ) σε ένα καταδικό τους μηχανισμό ελέγχου και είσπραξης χρημάτων των φορολογουμένων, όπως είναι η γενική γραμματεία εσόδων. . 

Ο Θεοδωράκης αυτοκρατορικός αρχηγίσκος με αυτό το κομματικό μόρφωμα , απευθείας ανάθεση των εργολάβων αφεντικών του,  κουρδίζεται με ακροδεξιούς  ήχους,  ποντάροντας σε ένα ακόμη μηχανισμό του ακραίου φιλελευθεροφασισμού  που ικανοποιούνται οι ορέξεις των ξένων επικυρίαρχων του ΔΝΤ, των γερμαναράδων και των ντόπιων "ολιγαρχών"  τύπου Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Σάλλα κλπ.

                                  ο γελοίος ΘΕΟδωράκης, διά στόματος ΘΕΟδωράκι

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.