Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ξενόδουλα πιόνια υπερασπίζονται "πατρίδες", υποσχόμενοι αγκυλωτά συρματοπλέγματα.


Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν και έτσι: "Ξενόδουλα πιόνια υπερασπίζονται γαλανόλευκες παρτίδες, υποσχόμενοι  αγκυλωτά συρματοπλέγματα."

Το τηλεοπτικό σκέτς του ξενόδουλου υποτελή Σαμαρά κάτω απο τον ίσκιο των αγκυλωτών συρματοπλεγμάτων,  ήρθε να κουμπώσει πλήρως την πολιτική ανέχεια που δέρνει αυτόν τον γιγαντιαίο νάνο πολιτικό της ακροδεξιάς(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ φασίστες) που τόσο καλά υπηρέτησε τους ξένους επικυρίαρχους,  καταστρέφοντας και λεηλατώντας την Ελλάδα.
Αν και μαζί με τους στάβλους των ΠΑΔΟΚ,ΝΔ κλπ υπέγραψαν και ψήφισαν  κάθε διαταγή των ξένων ΔΝΤ και γερμαναράδων κατά της Ελλάδας, σήμερα στην πιο μισητή για αυτόν περίοδο αυτή των δημοκρατικών εκλογών, στέκεται απέναντι σε αυτούς που κατάκλεψε και ξεπούλησε, τους ονομάζει "πατρίδα" και τους καλεί να τον/τους  ξαναεμπιστευτούν για να συνεχίσει  το έργο του υπακούοντας φανατικά στους ξένους επικυρίαρχους(ΔΝΤ, γερμαναράδες).

Με όρους εθνικοπατριωτικής διαλεκτικής ο Σαμαράς είναι η απόλυτη φιγούρα  εκείνου του  παραδοσιακού ελληνάρα "δοσίλογου" , που έχει ξεπουλήσει τα πάντα,  αλλά περιφέρεται στις αγορές ως ο όψιμος πατριώτης, ίσως και περιμένοντας να σβήσει την ντροπή που κουβαλά, ίσως και γιατί έτσι ήταν πάντα όλο αυτό το συναφι των ακροδεξιών  ελληναράδων που συνεργάζονταν διαχρονικά με οτιδήποτε πλήγωνε την Ελλάδα.
Ταγματασφαλίτες, Ράληδες, Ιωαννίδιδες, Σαμαράδες, Γερμανική κατοχή, ακροδεξιά καθεστώτα,  Κύπρος-Αττίλας 1 και 2, ΔΝΤ, γερμαναράδες, ΠΑΣΟΚ,ΝΔ φασίστες .

Σήμερα κουτροβαλώντας μέσα απο τα διεφθαρμένα ΜΜΕ των κάθε είδους καθαρμάτων, εφοπλιστών, τραπεζιτών κλπ που λυμαίνονται την "ενημέρωση" και οργανώνοντας μία φοβερή προπαγάνδα  σε όλα τα επίπεδα(τοπικά, εθνικα, διεθνή), επιχειρεί  τον Φόβο, ως απάντηση στην ακραία απαίτηση για χειραγώγηση της κοινωνίας πρός όφελως των ξένων μηχανισμών εξουσίας(ΔΝΤ, γερμαναράδων, Ε,Ε  κλπ).
Ξενόδουλα υποχείρια σαν το Σαμαρά και το σύνολο του πολιτικού  προσωπικού των  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ποτάμια, φασίστες κλπ έχουν ως αποκλειστικό στόχο την "κατοχή" ολόκληρων πληθυσμών-λαών στις ορέξεις διεθνών απάνθρωπων μηχανισμών (ΔΝΤ, γερμαναράδων κλπ).
Τα αγκυλωτά συρματοπλέγματα στα οποία φωτογραφίζεται ο Σαμαράς είναι η υπόσχεση τους , πρός τον ελληνικό λαό.

Η ασήκωτη υποτέλεια του Σαμαρά,  είναι  η υποτέλεια  των Φαυλων που διαχρονικά συνεργάστηκαν κατά της Ελλάδας οπως και σήμερα,  που ευθαρσώς ομολογούν ότι το μέλλον που μας υπόσχονται,  είναι τα αγκυλωτά συρματοπλέγματα.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.