Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Απέτυχε η επαναδιακομιδή του Κουβέλη στην Αριστερά, παραμένει σύμβολο υποτέλειας του ακροδεξιού ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου.





Πλήρης αποτυχία από την νέα επιχείρηση επαναδιακομιδής του χαζοΚουβέλη, του πάτερ ημών της ΔΗΜΑΡ των Μνημονίων ,  στην αριστερά με όχημα το Σύριζα.
 Ο χαζό Κουβελης  έρμαιο των σαθρών αντικειμενικών συνθηκών που υπηρέτησε ο ίδιος, θα παραμείνει ένα ιστορικό σύμβολο του ολοκληρωτικού καθεστώτος που επέβαλαν ξένοι μηχανισμοί(ΔΝΤ, γερμαναράδες κλπ) μέσω  των κυβερνήσεων των διεφθαρμένων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ καταπίνοντας  περιβόητους ανταλλαγματικούς διορισμούς στελεχών βάση του  4, 2,1 , χώρια τα υπόλοιπα καλούδια .
Θα παραμείνει στην ίδια σειρά με τα  σεσημασμένα  στελέχη της ΔΗΜΑΡ,  όπως του Ψαριανού, του Λυκούδη του γαμπρού της Ντορούλας Μπακογιάννη, Μητσοτάκη και
ΣIA, του Παπαδόπουλου(του Ανδρέα όχι του Γιώργου)  κλπ.

Η απόφαση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πρίν ακόμη φθάσει η υπόθεση σε συλλογικό όργανο,  να τοποθετηθεί ο χαζό Κουβέλης σε εκλογική θέση όπου θα πάλευε για τον εκλογικό του σταυρό και δεν θα του τον εφέρναν στο πιάτο όπως και είχε μάθει, απέτρεψε τα χειρότερα.
Ο χαζο Κουβέλης οδεύει προς το  ράφι της ιστορίας, ράφι αν η ιστορία  είναι γενναιόδωρη,  αν δεν είναι και  την πιάσουν οι αναποδιές της  ο χαζοΚουβέλης θα βρεθεί στο σκουπιδοτενεκέ της ,  όπως και του αξίζει. Αντίθετα με τον Κουβέλη  τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ(ψαριανός, Λυχούδης  κλπ)  συνεχίζουν την ανθόσπαρτη καριέρα τους κάνοντας   ήδη  πιάτσα στα κόμματα των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ,  ποτάμι κλπ.   
Η απόφαση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να οδηγήσουν εκεί τα πράγματα, κρίνεται και ηθικά/πολιτικά  και κοινωνικά ως σοφή και ιατρικώς επιστημονικά δόκιμη  μιας και επιφέρει καίριο χτύπημα στα ψυχοπαθολογικά προβλήματα αριστερών που  έβλεπαν με ιουδαιοχριστιανική συμπόνια , ανήθικες περιπτώσεις σαν τον χαζοΚουβέλη και την τεχνητή τους αποκατάστασή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.