Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

To ΣΩ.Β.Α στηρίζει την προσπάθεια για σύσταση Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου στην Άρτα.



 Την  Τρίτη 15/7/2014 και ώρα 8:30  μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΡΟΝΟΣ θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για τη συγκρότηση Κοινωνικού Ιατείου-Φαρμακείου.  Η εκδήλωση διοργανώνεται μετά απο πρωτοβουλία της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ,  δημοτική παράταξη του Δ.Αρταίων.

Θεωρούμε ότι σε μία ακραία πολιτική και κοινωνική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, όπου οι πολιτικές της οικονομικής ανέχειας και η καταστροφή  των δημόσιων κοινωνικών δομών είναι κεντρική πολιτική του καθεστώτος και αφήνουν εντελώς εκτεθειμένο τον πολίτη, η σύνθεση των ριζοσπαστικών πολιτικών και κοινωνικών μερών,  κρύβει την  πολιτική και ηθική ευθύνη όλων μας απέναντι στα πράγματα.

Η συγκρότηση του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου είναι μία κοινωνική δομή με μεγάλη πολιτική και κοινωνική αξία, η στήριξη του απο πολίτες και συλλογικότητες  που κινούνται στο ριζοσπαστικό χώρο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει μία απο τις σημαντικότερες δομές αλληλεγγύης στην πόλη της Άρτας...

Η απαντησή μας στο σημερινό ακροδεξιό καθεστώς του ξεπουλήματος και της κοινωνικής σφαγής πρέπει να είναι η δημιουργία συνθηκών που θα απαντούν με τρόπο και έργω πολιτικό και κοινωνικό σε αυτό που μας επιτίθεται και μας συνθλίβει .

Τρίτη 15/7/2014 και ώρα 8:30  μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΡΟΝΟΣ, ανοιχτή συζήτηση για τη συγκρότηση Κοινωνικού Ιατείου-Φαρμακείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.