Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

10:00μμ. Όλοι απόψε στην πύλη του ΥΗΣ Πουρναρίου. Ενάντια στο Ξεπούλημα. Ενάντια στο ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου και των υποτελών του(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ,φασιστών).



Για την προστασία του δημόσιου και κοινωφελούς έργου της ΔΕΗ οφείλουμε να την προστατεύσουμε απο τα πρόθυμα ανδρείκελα που είναι έτοιμα να την ξεπουλήσουν.

Με συνεχή Μνημόνια απο το 2010 εώς και σήμερα τα κοινοβουλευτικά ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ ,φασίστες) στηρίζουν πολιτικές πλιάτσικου και κατά της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ είναι απο τους βασικούς οικονομικούς  εθνικούς πυλώνες που στηρίζουν την καθημερινή και οικονομική ζωή στην Ελλάδα, των απλών πολιτών, της βιοτεχνίας , της βιομηχανίας, της έμπρακτης  στήριξης των δημόσιων υποδομών(σχολεία, δρόμοι,  κλπ).
Το ξεπούλημα της θα είναι ένα απο τα μεγαλύτερα πολιτικά και εθνικά εγκλήματα ,  αλλά κυρίως ένα απο τα μεγαλύτερα πλήγματα για την καθημερινή ζωή όσων επιλέξουν να ζήσουν τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.
Το πλιάτσικο της ΔΕΗ έχει υπογραφεί απ΄ότι πιο σαθρό και παρασιτικό, πολιτικό προσωπικό διέθεταν σήμερα τα μεγάλα κόμματα της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΔΗΜΑΡ , και συναγωνίζεται επάξια  το ανάλογο πολιτικό ακροδεξιών καθεστώτων όπως αυτών των μεταπολεμικών ακροδεξιών καθεστώτων και της επταετούς χούντας, όλα ξενόδουλα και ανήθικα.
 

Απόψε στις 10:00 το βράδυ στην πύλη του υδροηλεκτρικού φράγματος Πουρναρίου οι εργαζόμενοι καλούν σε έναν απο τους πιο αξιοπρεπείς,  κοινωνικούς αγώνες που έχουν διοργανώσει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Έναν αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ, έναν αγώνα που γίνεται σε ευθεία πολιτική και κοινωνική αντιπαράθεση με τον "αγώνα" των πρόθυμων του Μνημονίου(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και λοιπά φασιστοειδή) που μέσα στο θερινό τμήμα της Βουλής είναι έτοιμοι να  ψηφίσουν το πλιάτσικο της ΔΕΗ ..
 

Μας αξίζει να είμαστε στην πύλη του υδροηλεκτρικού φράγματος του Πουρναρίου Ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ  και θα είμαστε εκεί .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.