Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Αίτημα για Παλλαϊκή δράση Ενάντια στις ακροδεξιές/ακροφιλελευθερες στρατηγικές επικυριαρχίας στην Ελλάδα, από ΔΝΤ , Ε.Ε/ γερμαναράδες αλλά και ντόπια ακροδεξιά ανδρείκελα.Κείμενο(συζήτησης) προς όλα τα μέλη, φίλους και συντρόφους του ΣΩ.Β.Α Άρτας.


Με αφορμή
μία
διεθνή συνάντηση για την Ελλάδα που προσδιορίζεται περίπου στις 17 Φεβρουαρίου , δημιουργείται  ένα αίτημα για παλλαϊκή συμμετοχή  ενάντια, στην εκβιαστική και πέρα απο τις ελληνικές προθέσεις,  εκ νέου επιβολή ξένων επικυρίαρχων στην Ελλάδα από τους διεθνείς μηχανισμούς (Ε.Ε-γερμαναράδες και ΔΝΤ) με ακροφιλελευθερες/ακροδεξιές στρατηγικές(επιβολή νέου καθεστώτος Μνημονίου).

 Το συγκεκριμένο αίτημα/κάλεσμα  κυκλοφορεί ήδη  διαμορφωμένο, παρόλα αυτά η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία και  μπορεί να ταυτίζεται με κάθε προοδευτική ριζοσπαστική κατεύθυνση που έχει σαν στόχο την ελευθερία βούλησης ενός ολόκληρου λαού και τις στοιχειώδης ελευθερίες αυτοπροσδιορισμού του.
Σε αυτή τη  Βάση(ακόμη και πιο εμπλουτισμένη με ιδεολογικά χαρακτηριστικά) μπορούμε να βρεθούμε αν τελικά προχωρήσει(το αίτημα για
παλλαϊκή
δράση ενάντια στις ακροδεξιές αντιφιλελεύθερες πολιτικές ).

Το συγκεκριμένο κείμενο/κάλεσμα
είναι το ακόλουθο:

«Ενώνουμε όλοι τις φωνές μας στο Σύνταγμα, στις 17 Φεβρουαρίου, όταν μεταβεί η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτεί το ελληνικό χρέος.
Ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο είναι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό μας χαρτί. Όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στις άλλες πλατείες της χώρας, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας, να υψώσουμε το ανάστημα στους δανειστές και να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.
Πάνω από τις δημοσιονομικές προσαρμογές, τους δείκτες της οικονομίας και τις "δεσμεύσεις" πρέπει να βρεθεί ο ελληνικός λαός. Στέλνουμε μήνυμα για δημοκρατία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη». (πηγή)
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου