Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Να είσαι άστεγος και να σε επισκέπτεται χριστουγεννιάτικα ο Μητσοτάκης




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ιδιωτική επίσκεψη στο υπνωτήριο αστέγων των Γιατρών του Κόσμου, για να μάθει τα προβλήματα των αστέγων.


Είναι από αυτές τις ιδιωτικές επισκέψεις των πολιτικών που συνοδεύονται πάντα από φωτογραφίες και δημοσιογραφική κάλυψη.

Πέρσι είχε γίνει μια επικοινωνιακή προσπάθεια από την Νέα Δημοκρατία, σε μια προσπάθεια να δώσουν λαϊκό προφίλ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, και να μην φαίνεται πως έχει τον ανθρωποδιώκτη.

Ήταν η εποχή που έτρεχαν τον Κυριάκο από τους άστεγους στους πρόσφυγες, και από τους ανάπηρους στους ηλικιωμένους και στα ορφανά, με αποτέλεσμα να πάρει ανάποδες η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παίξει και μπάλα με τους άστεγους, οπότε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρατήρησε εύστοχα πως ο Μητσοτάκης έχει τόσα σπίτια που μπορούν να στεγάσουν όλους τους άστεγους του Λονδίνου.

Σκέψου να είσαι άστεγος, να είναι Χριστούγεννα και να σε επισκεφτεί και ο Μητσοτάκης. Μιλάμε για κατάρα.

Επίσης, θέλω να παρατηρήσω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εντελώς ασυνεπής.

Πριν από μερικούς μήνες, μας είπε ξεκάθαρα -228 χρόνια μετά την Γαλλική Επανάσταση- πως πιστεύει ότι η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση.


Οπότε, γιατί πάει στους άστεγους;

Αφού η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση.

Τι το κάναμε εδώ, μικροί μεγάλοι στα καφενεία;

Οι άστεγοι πρέπει να καταλάβουν επιτέλους πως δεν είναι δυνατόν να μας ταΐζει όλους πλουσιοπάροχα το κράτος, όπως γίνεται -εδώ και δεκαετίες- με το Μητσοτακέικο.

(Στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, θέλω να τιμήσω όλους αυτούς τους φρικαλέους υποκριτές που είναι καθάρματα όλο τον χρόνο αλλά τα Χριστούγεννα τους πιάνει ξαφνικά η ανθρωπιά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.