Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Σμπαράλια γνωστό κατάστημα της Δικαιοσύνης(εφετείο Αθηνών)



Σμπαράλια έγινε γνωστό κατάστημα της Δικαιοσύνης μετά απο ισχυρή έκρηξης βόμβας . Της έκρηξης είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλα κτηνώδη Μνημόνια(που έχουν νομιμοποιηθεί), δεκάδες νόμοι που ρευστοποιούν κοινωνικά την κοινωνική σφαγή των Μνημονίων,  ενώ   είχε  προηγηθεί και   τηλεφώνημα που   καλούσε για άμεση απομάκρυνση όσων βρισκόταν στο σημείο μην αφήνοντας  κανένα περιθώριο για σπατάλη χρόνου όσον αφορά την ασφαλή απομάκρυνση κυρίως των εργαζομένων στην περιοχή..

Διεφθαρμένα και παράνομα στο σύνολό τους ΜΜΕ μετέφεραν την είδηση(αποτυπωμένη  με τα ίδια λογοτεχνικά εργαλεία)  κάνοντάς την πρώτο θέμα,  εκφράζοντας παράλληλα τον βαθύ  αποτροπιασμό τους που σε ένα καθολικά διεφθαρμένο Κράτος(sic Ελλάδα)  γίνεται στόχος ένα  μέρος του κτιριακού   εξοπλισμού της Δικαιοσύνης του... .

Στο σημείο έσπευσαν(μετά την έκρηξη )ο αρμόδιος υπουργός καθώς και διάφοροι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους που εξετάζουν το ρημαδιασμένο χώρο..

Ξεχωριστή εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του υπουργού Τύπου που μίλησε για χτύπημα στη Δημοκρατία . Η συγκεκριμένη  αναφορά με τον έντονο πολιτειακό προσδιορισμό(περι Δημοκρατίας ο λόγος) , προκάλεσε ποικίλα σχόλια όχι μόνο στο εσωτερικό του ελληνικού προτεκτοράτου   αλλά και στο εξωτερικό,  όπου σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προβλημάτισε δυσάρεστα τους επικυρίαρχους μηχανισμούς της Ε.Ε(κυρίως της Γερμανίας)αλλά και του ΔΝΤ,  που δεν έχουν συνηθίσει σε "ασκήσεις αυτόνομης δημοκρατικής προσαρμογής" έστω και λεκτικά  απο τους υποτελείς τους.. 

Εκτός απο σοβαρές ζημιές στο συγκεκριμένο κατάστημα της Δικαιοσύνης δεν υπήρξε ούτε ο ελάχιστος τραυματισμός  οποιουδήποτε..

Η είδηση και απο καθεστωτικό εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.