Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Οι ένστολοι εκλεκτοί του Πανούση καλούν σε ομαδικά γεύματα Βασανιστηρίων, αναβαθμίζοντας τις πολιτικές διώξεις...

 

Η είδηση κάνει το γύρω της στη νεοελληνική ιστορία των σύγχρονων πολιτικών διώξεων.
Ένας ανώτερος  αστυνομικός που προήχθη(σύμφωνα με πληροφοφρίες το Μάρτιο) από τον πολιτικό του προϊστάμενο τον Πανούση καλεί τους αστυνομικούς συναδέλφους του,  της ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης σε βασανιστήρια κατά αναρχικών αιχμαλώτων, όταν αυτό συμβεί..
Συγκεκριμένα ο αστυνομικός ανώτερος αξιωματούχος καλεί όσους αστυνομικούς έχουν στη διάθεση τους αιχμαλώτους αναρχικούς να προχωρούν σε  βασανιστήρια,  συστήνοντας τους να βάζουν στον κόλο των αιχμαλώτων,  χωρίς βαζελίνη, τα υπηρεσιακά τους γκλόπ, όλα αυτά στην κυριολεξία όπως σημειώνει ο ίδιος.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αναβάθμιση του σχετικού προγράμματος με το διακριτικό τίτλο «αστυνομικός της Γειτονιάς» σίγουρα όμως η προτροπή σε βασανιστήρια σε ένα δημόσιο χώρο έκφρασης όπως είναι το ιντερνετ, από έναν επώνυμο αξιωματούχο, ένστολο,  που τιμήθηκε πρόσφατα με υπηρεσιακή προαγωγή, είναι κάτι παραπάνω από ένδειξη του τι έχουν αποφασίσει για όσους αντιστέκονται αλλά και το ότι οι "καταλληλότεροι"  έχουν ήδη  τοποθετηθεί στα αρμόδια πόστα...
Να σημειώσουμε δύο πράγματα που εξηγούν και το φανατισμό των αρχών .
Καταρχάς ενα απο τα πιο αντιστεκομένα πολιτικά μέρη που αναδείχθηκαν (και) κατά την περίοδο των αγώνων κατά των καθεστώτων των Μνημονίων που συνεχίζονται αμείωτοι και  σήμερα  ήταν αυτό των αναρχικών.
Απο την άλλη οι πιο κεντρικοί και κύριοι μηχανισμοί  επιβολής των ξενόφερτων καθεστώτων των Μνημονίων  ήταν σύσσωμα τα ΜΜΕ, οι τράπεζες (και) ως μηχανισμός ελέγχου των λαϊκών εισοδημάτων, το πολιτικό προσωπικό καθώς και ο μηχανισμός  της αστυνομίας ..
Επίσης  για την Ιστορία της ανάγνωσης των αντιστάσεων και των σύγχρονων πολιτικών διώξεων,  σε όλες μας σε όλες τις πολιτικές δίκες κατά αναρχικών, μοναδικοί μάρτυρες κατηγορίας είναι μονίμως αστυνομικοί που διαπνέονται από τα παραπάνω και παρακάτω,  “αγαθά” αισθήματα δικαίου..   


Το επίμαχο ένστολο τιτίβισμα:


διαβάστε επίσης  :  Ο βιασμός, ως μέθοδος σωφρονισμού των πολιτικών αντιπάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.