Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αμφιβάλει κανείς ότι το ΟΧΙ θα θριαμβεύσει;


Αμφιβάλει κανείς ότι το ΟΧΙ θα θριαμβεύσει; Από τους τοκογλύφους ως τους ντόπιους προδότες ο πανικός είναι ολοφάνερος.

Είναι άκυρο το δημοψήφισμα! Απεφάνθησαν οι ξένοι κι οι Γερμανοτσολιάδες συμφωνούν μαζί τους. Δεν πληροί το δημοψήφισμα τις προϋποθέσεις.
Πράγματι δεν πληροί τις δικές τους προϋποθέσεις:
1) Δεν έχει εκβιαστικό ερώτημα ή ερώτημα που ούτως ή άλλως συμφέρει τους τοκογλύφους.
2) Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ψηφοφόροι να βγάλουν απόφαση που δεν τους αρέσει.
3) Θα ερωτηθεί όλος ο λαός πράγμα "απαράδεκτο", όταν πρόκειται για τον ίδιο το λαό. Γιατί για το λαό αποφασίζουν πέντε έξι επιχειρηματίες κι οι κηφήνες υπάλληλοί τους.

Τα μνημόνια πάλι πληρούσαν τις προϋποθέσεις ακόμα κι αν ήταν αντισυνταγματικά, προϊόν τρομοκρατίας, ή αποφάσεις της μειοψηφίας που περνούσαν μόνο σαν Προεδρικά Διατάγματα.

Να υποθέσω πως η ΝΔ θα απέχει τώρα; Θα προσπαθήσει να προσμετρήσει αυθαίρετα την αποχή, το άκυρο και το λευκό; Θα 'ήταν παράλογο να συμμετέχει σε κάτι που θεωρεί άκυρο έτσι δεν είναι; Ας το κάνει.

Ο κόσμος δεν εκβιάζεται έχει περάσει πάρα πολλά ειδικά τα τελευταία χρόνια και ξέρει. Θα το δουν και στη συμμετοχή και στο αποτέλεσμα.

Γιατί το κάνουν αυτό τώρα:
Πρώτον γιατί απέτυχαν οι συγκεντρώσεις του ΝΑΙ. Ο κόσμος λέει ΟΧΙ.
Δεύτερο, θα είναι υποχρεωμένοι να αποσύρουν όχι μόνο αυτή την πρόταση αφού ο λαός σύμφωνα με την ΕΕ είναι "ο ανώτατος άρχων" αλλά και τα παλαιότερα μνημόνια, καθώς δεν ρωτηθήκαμε γι αυτά όπως έπρεπε να γίνει!

Επιπλέον αποφασίζουμε εμείς για τη δική μας τύχη κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο παράδειγμα για τους Ισπανούς, του Ιταλούς τους Γάλλους...

ΟΧΙ λοιπόν και πολύ ξύδι τοκογλύφοι και προδότες.

πηγή
  Site Meter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.