Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΜΜΕ, διεφθαρμένα κόμματα(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Ποτάμι κλπ) , ξένοι επικυρίαρχοι απαιτούν να πληρωθούν το ΔΝΤ και όχι μισθοί και συντάξεις.

Τρομοκρατούν και εκβιάζουν την Ελλάδα, εν όψει της πολύ σωστής ενέργειας , μη πληρωμής του ΔΝΤ.

Μία απίστευτη επίθεση ζει η Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, μοιράζουν φόβο και τρόμο τα ντόπια και διεθνή αρπακτικά των ΔΝΤ και της Ε.Ε..
Μια επίθεση πρωτόγνωρη  σε τέτοιο μέγεθος.
Ντόπιοι και ξένοι μηχανισμοί με κεντρικά εργαλεία τα  ΜΜΕ και  σύσσωμα τα διαφθαρμένα κόμματα των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Ποτάμι, κλπ,, ανώτεροι "αξιωματούχοι" κρατικοί και παρακρατικοί(πχ Ξαφά/ντόπια ΔΝΤ),εκβιάζουν και  απαιτούν πρώτα και κύρια την πληρωμή των ξένων τοκογλύφων έστω και αν κινδυνεύουν οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα.
Είναι οι ίδιοι σεσημασμένοι μηχανισμοί που διοικούσαν παρασιτικά τη χώρα για χρόνια μέχρι εξαντλήσεως.
Διεφθαρμένα κόμματα και ΜΜΕ(τοπικά και πανελλαδικά), με τους στρατούς τους,  στήριζαν κυβερνήσεις αλλήλων και κοινών εγκληματιών που κατασπάρασσαν κάθε παραγωγή , κάθε πλούτο,  έχοντας πλήρη , απόλυτη ασυλία από δικαστές αστυνομίες κάθε ελεγκτικό μηχανισμό.
Σήμερα αυτό το κύκλωμα ή ότι έχει απομείνει απαιτεί την πληρωμή των δόσεων στο ΔΝΤ από τα δικά του "δάνεια"  έστω και αν θυσιαστούν εκατομμύρια ζωές μισθωτών και συνταξιούχων..

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
Καμία πληρωμή προς τα διεθνή αρπακτικά των ΔΝΤ και Ε.Ε, καμία ανοχή στα ντόπια ανδρείκελα των ΜΜΕ  των κομμάτων τους και στους ξένους επικυρίαρχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.