Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αγρίνιο. Πολιτική δίωξη και δίκη αναρχικού, την Παρασκευή 22 Μάη, μετά απο "συνεργασία" δικαστών και ναζιστών στο Αγρίνιο.


Ένα αντιφασιστικό γεγονός όπως η επίθεση αντιφασιστών κατά κτηρίου ναζιστών κινητοποιεί στο Αγρίνιο πολιτικές διώξεις. Ήταν αρκετή η καταγγελία ναζιστών του Αγρινίου, κοινές ρουφιανιές για αναρχικούς ,  στους φιλικούς για αυτούς μηχανισμούς της τοπικής έκδοσης της αστυνομοδικαιοσύνης , οι οποίοι άμεσα μετέτρεψαν τις ρουφιανιές  των ναζιστών σε πολιτικές δικαστικές διώξεις για τους αναρχικούς.

Την Παρασκευή 22 Μάη στα δικαστήρια Αγρινίου θα διεξαχθεί η δίκη με βάση τις ρουφιανιές  των ναζιστών και τη φιλική συμμετοχή σε αυτές των ντόπιων μηχανισμών δικαιοσύνης.
Γίνεται κάλεσμα για μετατροπή της δίκης σε καταδίκη των ναζιστών και των πολιτικών διώξεων όπως αυτές πλέχτηκαν από αμφότερους τους μηχανισμούς (ναζιστών και δικαιοσύνης),
ακολουθεί το κάλεσμα από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου.



ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ 
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ
 
Στις 21-9-2011, 70 περίπου αντιφασίστες εισβάλουν σε χώρο όπου είχε νοικιαστεί από χρυσαυγίτες στη κεντρική πλατεία Αγρινίου προκειμένου να στεγαστούν  τα γραφεία του νεοναζιστικού κόμματος και τα καταστρέφουν.Για το γεγονός αυτό οι φασίστες μηνύουν έναν γνωστό σύντροφο αντιφασίστα με αποφασιστικό κριτήριο τη μακροχρόνια συμμετοχή του στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΗ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - 9:00πμ


         ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.