Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μεγάλη διεθνή διάκριση στο 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κουνγκ Φου, δύο αρτινών αθλητών, φίλων του ΣΩ.Β.Α.





 Με μια μεγάλη διεθνή διάκριση επέστρεψαν δύο φίλοι του ΣΩ.Β.Α  και πολύ καλοί αθλητές του Γουσού Κουνγκ Φού,  από το 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων που έγινε για πρώτη φορά στην Αθήνα.
 Από  24 έως 26 Απριλίου διοργανώθηκε  στο Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, στα Άνω Λιόσια/Αθήνα,   το 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων ΓουΣου Κουνγκ  Φου.

Από την Άρτα ανάμεσα σε άλλους αθλητές,  συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα Γουσου Κουνγκ Φου ,  οι Νάκος Χρήστος και Αλέξανδρος Βεντίστας (προέρχονται απο τον Πολιτιστικό και Εκπαιδευτικό σύλλογο Ενεργειακός Δρόμος “ENERGY WAY”).

 Είχε προηγηθεί το 1
6ο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα ΓουΣου Κουνγκ Φου  στην Αθήνα στις 21 και 22 Μαρτίου, που μάλιστα ήταν και αφιερωμένο κατά του ρατσισμού, οι δύο αθλητές   μετά από τις διακρίσεις που πέτυχαν εκεί,   επιλέχθηκαν   για την εθνική ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας  ΓουΣου Κουνγκ  και τη συμμετοχή τους στο 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Στους αγώνες που έγιναν,  συμμετείχαν αθλητές με την  παρουσία των εθνικών τους ομάδων από διάφορες χώρες όπως της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Κύπρου, της Κροατίας κλπ.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικά υψηλό λόγω και του διεθνούς χαρακτήρα .  

Οι δύο αθλητές πήραν το πρώτο και χρυσό μετάλλιο,  αποσπώντας την μεγαλύτερη βαθμολογία των κριτών 9,07 με άριστα το 10.
Η φόρμα που παρουσίασαν οι δύο αθλητές ήταν  προκαθορισμένη μάχη με γυμνά χέρια αλλά και με όπλα.
Να σημειώσουμε ότι την τελευταία ημέρα , στο τέλος των αγώνων όλοι οι αθλητές, από τις διαφορετικές χώρες που προέρχονταν δημιούργησαν μία ξεχωριστή ενότητα πολιτισμού και φιλίας όπου  χόρεψαν  και διασκέδασαν κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες.   

Οι δύο “χρυσοί” αθλητές, Χρήστος και Αλέξανδρος,  που συμμετείχαν από την Άρτα
ασχολούνται χρόνια με τις πολεμικές τέχνες,   είναι  πολύ καλοί μας φίλοι,   βοήθησαν το ΣΩ.Β.Α από τις πρώτες ημέρες,  είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και δεν αρνούνται να δίνουν καθημερινές μάχες σε όλα τα επίπεδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.