Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Μαύρη Βίβλος της Ντροπής» πώς λειτουργεί η μαφία της Δεξιάς(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κλπ).


Κουτί της Πανδώρας.


«Το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Σαμαρά μέσα από τις καταγεγραμμένες πράξεις μετατροπής της κοινοβουλευτικής λειτουργίας σε μηχανισμό ξεπλύματος σκανδάλων», αναφέρει στην εισαγωγή της η «Μαύρη Βίβλος της Ντροπής» που παρουσιάστηκε σήμερα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
Το βιβλίο καταγράφει τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Σαμαρά και τα αναλύει η Επιτροπή Ελέγχου του Κοινοβουλευτικού Έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο βιβλίο μεταξύ άλλων αναφέρονται οι χαριστικές ρυθμίσεις για εταιρείες όπως η SIEMENS, HDW, THYSSENKRUPP, οι τροπολογίες αμνήστευσης και ασυλίας «ημετέρων», η επιβράβευση των μιζαδόρων και οι γενναιόδωρες φορολογικές ελαφρύνσεις στους ισχυρούς. Επίσης απαριθμούνται οι περιπτώσεις ενταφιασμού δεκάδων ποινικών δικογραφιών κατά υπουργών κα πρωθυπουργών των μνημονιακών κυβερνήσεων, οι σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις εκποίησης της δημόσιας περιουσίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και τα «δώρα» στους στυλοβάτες των μνημονίων… 

Διαβάστε , ηλεκτρονικά, ολόκληρη την Μαύρη Βίβλο της κυβέρνησης Σαμαρά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.