Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κουβέλης: Το σχήμα του Γελοίου

Τελικά άλλοι τα παίρνουν απο τη Novartis και άλλοι είναι μπουκωμένοι στα  Novartis


Με ξεχωριστή λαμπρότητα  επέστρεψαν τον γνωστό Κουβέλη στις τάξεις μιας ακόμη μνημονιακής κυβέρνησης. Μόλις και μετά απο 125(- +) εβδομάδες όπου ο Φώτης  δήλωνε σε κάθε σαβουροκάναλο ότι "είναι έτοιμος και στη διάθεση του πρωθυπουργού" τελικά υπουργοποιήθηκε. 
Ο Κουβέλης είναι ένας απο εκείνους τους πιο ασήμαντους  πολιτικούς που ορίσθηκαν σε τούτα εδώ τα μάρμαρα σε τούτη εδώ την αποικία  "για το καλό της χώρας και του λαού",  όπως αρέσκονται να λέγουν τα καθε είδους ανδρείκελα αυτού του είδους..

Τα πολλά λόγια είναι πραγματικά φτώχεια για αυτό το πολιτικό πράμα τον Φώτη τον Κουβέλη .'ηδη ολόκληρο το σύμπαν κοιτά με έκπληξη  για το τι ακριβώς συμβαίνει  σε αυτή τη χώρα...

Η καθολική διαφθορά ως κύριο συστατικό του Κράτους και προαπαιτούμενο της συνέχειας του..

Ο Κουβέλης αυτό το υποκείμενο χώθηκε στην κυβέρνηση κατά τη διαδικασία ενός ξεπλύματος της κυβέρνησης όταν δύο στελέχη της αποδείχθηκε ότι εισέπρατταν(νόμιμα) κάποιο επίδομα .. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο λοιπόν που προέκυψε μέσα απο ένα ξέπλυμα "σκανδάλου" ένα απο τα σημεία του βιογραφικού του πέραν ότι συμμετείχε σε μία απο τις πιο αδίστακτες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις με Σαμαρά και Βενιζέλο, διόριζε  στο Κράτος τους "δικούς τους" με βάση την εξίσωση του 3-2-1. Τρεις  η ΝΔ, δυο το ΠΑΣΟΚ και έναν ο Κουβέλης .. όλα αυτά όταν αυτά τα υποκείμενα έκοβαν εργασιακά δικαιώματα, πέταγαν κόσμο απο τις δουλείες τους, έκλειναν μικρά μαγαζιά-επιχειρήσεις για να πιάνονται "οι στόχοι" των  μνημονίων..

Ακολουθεί το σχετικό άρθρο της ΕΦ ΣΥΝ που αξίζει να διαβάσει κανείς για αυτό το λωποδυτάκο της πολιτικής:   "Ντοκουμέντο: Το κράτος ως λάφυρο"
απο το άρθρο: "Από την πρώτη ημέρα σχηματισμού της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη τον Ιούνιο του 2012 ξεκίνησε το πάρτι με το βόλεμα των «δικών τους παιδιών», όχι πλέον ως προσωπική «εξυπηρέτηση», αλλά στο πλαίσιο ενός τεράστιου μηχανισμού εντός του πελατειακού κράτους με επιστημονικές μεθόδους κατανομής των θέσεων. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.