Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Κείμενο από φυλακές Κορυδαλλού για Σεϊσίδη και Σακκά



Στο άκουσμα της σύλληψης των δυο αγωνιστών Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά δεν μπορείς παρά να αισθανθείς θλίψη. Θλίψη που δυο αναρχικοί αγωνιστές πέφτουν στα χέρια των διωκτικών αρχών, γεγονός που τους στερεί πλέον την όποια ελευθερία απολάμβαναν ως καταζητούμενοι. Μια θλίψη που νιώθει οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει αυτή την στιγμή της βίαιης στέρησης της.

Ο Μάριος Σεϊσίδης στοχοποιημένος και κατηγορούμενος και αυτός για την αποδεδειγμένη πλέον κρατική σκευωρία της υπόθεσης των “ληστών με τα μαύρα”, επέλεξε εδώ και 10 χρόνια τον δρόμο της φυγοδικίας αρνούμενος να παραδοθεί και να θέσει ενέχυρο την ελευθερία του στα χέρια των διωκτών του.

Ο Κώστας Σακκάς αφού κατηγορήθηκε ως μέλος της Σ.Π.Φ με ανύπαρκτα εις βάρος του στοιχεία, φυλακίστηκε και αργότερα αποφυλακίστηκε μετά από απεργία πείνας, με περιοριστικούς όρους τους οποίους παραβίασε επιλέγοντας να ζήσει όπως αυτός ορίζει και όχι με τους περιορισμούς που του επιβλήθηκαν.

Η εκδικητική μεταχείριση τους από τους μπάτσους μας γεμίζουν οργή και μας υπενθυμίζουν ότι η απάντηση στην καταστολή δεν μπορεί να είναι άλλη από την εντατικοποίηση του αγώνα ενάντια σε όσους μας στερούν την ελευθεριά που τόσο αγαπάμε. Η σκέψη μας βρίσκεται μαζί τους και τους εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας.



Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο!

Κάτω τα ξερά σας από τους αγωνιστές!


Δύναμη στον Μάριο και τον Κώστα !

Πρωτοβουλία κρατουμένων από την Α' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.