Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Επίθεση Μπαρμπαρούση με θύμα αστυνομικό – Τάγμα εφόδου με λοστούς και σιδερογροθιές για… προσωπική χρήση



Αναδημοσιεύουμε ειδήσεις από τα ειδησεογραφικά σάιτ news247 και agrioniopress για την επίθεση του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση σε αστυνομικό σε καφενείο στις Φυτείες Ξηρόμερου Αγρινίου.

Για μία προσπέραση ο Μπαρμπαρούσης και το σόι του έστειλαν στο νοσοκομείο τον αστυνομικό (του Θοδωρή Παναγιωτίδη, 22/8/2016)

Ο Μπαρμπαρούσης, ο πατέρας του και η “πέτρα” του σκανδάλου, ο 26χρονος ξάδερφός του πήγαν σήμερα και ξυλοφόρτωσαν τον αστυνομικό, γιατί τόλμησε να του κάνει παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση.



Αναζητείται από την Αστυνομία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο 61χρονος πατέρας του, ο 26χρονος ξάδερφός του και δύο άγνωστοι συνεργοί τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.



Οι δράστες επιτέθηκαν στις δύο το μεσημέρι σε βάρος ενός 26χρονου αστυνομικού, του αδελφού του και ενός ακόμη θαμώνα σε καφενείο στις Φυτείες Ξηρόμερου Αγρινίου και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύονται με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από σιδηρολοστούς και σιδηρογροθιές!

Όλα ξεκίνησαν στις τρεις τα ξημερώματα επί της Επαρχιακής Οδού Κατούνας- Ξηρομερίου, όταν ο 26χρονος ξάδερφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε αντικανονική προσπέραση με το αυτοκίνητό του στον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο.

Σήμερα και λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο βουλευτής, μαζί με τον ξάδερφό του, τον πατέρα του και δύο αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, μετέβησαν με δύο αυτοκίνητα στο καφενείο του χωριού Φυτείες Ξηρόμερου Αγρινίου, όπου έπινε στην αυλή του καφενείου τον καφέ του ο νεαρός αστυνομικός, όντας εκτός Υπηρεσίας, καθώς εκεί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του και πραγματοποιούσε τις διακοπές του εκεί, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

Οι πέντε δράστες κρατώντας σιδηρολοστούς και φορώντας σιδηρογροθιές επιτέθηκαν στους θαμώνες και τραυμάτισαν με συνεχή χτυπήματα τον νεαρό αστυνομικό και έναν ακόμη θαμώνα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν και πάλι στα δύο οχήματά τους και τράπηκαν σε φυγή με αυτά.

Από εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους στα πλαίσια του αυτοφώρου, από την αυτεπάγγελτη δίωξη που τους ασκήθηκε. Ο μόνος που γλιτώνει το αυτόφωρο είναι ο βουλευτής για τον οποίο θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία άρσης της βουλευτικής του ασυλίας μέσω της Βουλής. Για τους υπόλοιπους που έχουν διαφύγει, οι αναζητήσεις συνεχίζονται στην γύρω περιοχή.

—————————–

Καταγγελίες για σοβαρό επεισόδιο στις Φυτείες με τραυματία αστυνομικο και πρωταγωνιστή τον Κ. Μπαρμπαρούση

Αναστάτωση επικράτησε στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου πριν από λίγη ώρα, όταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agriniopress.gr σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο σε καφενείο, μεταξύ ενός νεαρού θαμώνα και μιας παρέας 4-5 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Οι αρχικές πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το περιστατικό, αλλά λέγεται πως η παρέα του βουλευτή, που συνοδεύονταν από συγγενικά του πρόσωπα, είχε προηγούμενα προσωπικής φύσης με τον θαμώνα, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι θαμώνες και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τραυματιστεί ελαφρά δυο άτομα ένα εκ των οποίων φέρεται να είναι νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα και βρίσκονταν στο χωριό του με άδεια.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο βουλευτής μαζί με μια ομάδα 5-6 ατόμων από το χωριό της Μπαμπίνης, που οι περισσότεροι είναι συγγενείς του και ο ένας είναι ο πατέρας του, έφτασαν στις Φυτείες με δυο οχήματα και αφού κατέβηκαν κάτω, επιτέθηκαν με λοστούς και άλλα αντικείμενα στον νεαρό αστυνομικό. Παρενέβησαν άλλοι θαμώνες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών. Η αιτία του επεισοδίου είναι μάλλον προσωπικές διαφορές που είχαν συγγενείς του βουλευτή με το θύμα της επίθεσης, που έχει χτυπήσει στο κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας.

—————————–


Πώς έγινε το επεισόδιο στις Φυτείες- αναζητούνται πατέρας και ξάδερφος του Κ. Μπαρμπαρούση

Σιδερογροθιές και ξύλινα αυτοσχέδια ρόπαλα κρατούσαν, σύμφωνα με την καταγγελία των παθόντων, ο βουλευτής της Χ.Α. Κώστας Μπαρμπαρούση, ο πατέρας του , ένας ακόμη συγγενής του, πρώτος του ξάδερφος σύμφωνα με πληροφορίες, και δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται, με τα οποία και επιτέθηκαν στους παθόντες, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Η επίθεση του βουλευτή , των συγγενών του και των άλλων δυο, έγινε σε βάρος του 26χρονου αστυνομικού, του 30χρονου αδερφού του (αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας), ενώ παρόντες στο συμβάν ήταν και τρεις τους φίλοι, δύο 33χρονοι και ένας 41χρονος.

Από την επίθεση, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν, τραυματίστηκαν ο 26χρονος αστυνομικός, ο αδερφός του και ένας εκ των φίλων τους,33χρονος, με τον οποίο βρίσκονταν μαζί στην καφετέρια.

Μετά το επεισόδιο που προκάλεσαν, οι φερόμενοι ως δράστες μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στην καφετέρια και αποχώρησαν.

Από τους παθόντες αναγνωρίστηκε ο βουλευτής της Χ.Α. Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο πατέρας του και ο 26χρονος συγγενής του. Για το περιστατικό δεν υπεβλήθη μήνυση, ωστόσο η αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει αύριο στις 10 το πρωί.

Σε βάρος του βουλευτή της Χ.Α. δεν πρόκειται να υπάρξει σύλληψη λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία που θα κατατεθεί στη βουλή, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας.

jailgoldendawn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.