Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Κατασχέθηκαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε ως κινητή περιουσία του Αλαφούζου



Σε αναστάτωση βρίσκεται η χώρα μετά την εντολή του εισαγγελέα να κατασχεθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.


Κλιμάκιο εφοριακών μπούκαρε στο κτίριο του ΣΚΑΪ και κατέσχεσε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε, ως κινητή περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Η φίμωση των δυο ανεξάρτητων δημοσιογράφων αποτελεί ένα πλήγμα για την μαχόμενη δημοσιογραφία και όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά.

Φανταστείτε πού θα ήταν η χώρα σήμερα αν δεν υπήρχαν αυτές οι ελεύθερες φωνές και αυτός ο φάρος ελεύθερης δημοσιογραφίας που λέγεται ΣΚΑΪ. Μέχρι στην χρεοκοπία και στο ξεπούλημα μπορεί να είχε φτάσει.

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα υπάρχει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν αποτελούν κινητή ή ακίνητη περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν κινούνται καθόλου -γιατί είναι παλτά-, οπότε θα πρέπει να θεωρούνται ακίνητη περιουσία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι άνθρωποί του -αυτοί που ταΐζει δηλαδή- κάνουν λόγο για κέντρα που τον πολεμούν, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως ο Αλαφούζος εννοεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρώην συνέταιρό του, ο οποίος δεν τον αγαπάει πια.

Πάντως, είναι ωραία φάση που σκοτώνονται οι ολιγάρχες μεταξύ τους, αν και είναι θέμα χρόνου να τα βρουν και πάλι γιατί οι κεφαλαιοκράτες -σε αντίθεση με τους προλετάριους- ενώνονται στα δύσκολα και υπερασπίζονται ενωμένοι τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα της τάξης τους.

Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρεται στη χρονική συγκυρία που γίνεται η έρευνα -παραμονές Δεκαπενταύγουστου- αλλά, βρε Γιάννη μου, εδώ ψηφίστηκε ολόκληρο Μνημόνιο πέρσι τον Δεκαπενταύγοουστο, σε σένα θα κολλούσαν που είσαι και τοσοδούλης;

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μέρες πριν την διαδικασία της δημοπράτησης για τις τηλεοπτικές άδειες, και κινδυνεύουν οι γέροι, οι ανήμποροι και οι γυναίκες σε κλιμακτήριο να μείνουν χωρίς τον αγαπημένο τους ΣΚΑΪ.

Τώρα όλοι έχουν αντιληφθεί γιατί ο Αλαφούζος έσπευσε στην αρχή της χρεοκοπίας να πάρει τον Παναθηναϊκό και γιατί ο Μαρινάκης έκανε το ίδιο με τον Ολυμπιακό.


Είναι πάντα χρήσιμος ένας στρατός για κάθε ολιγάρχη.

Βέβαια, η χώρα είναι γεμάτη καθυστερημένους οπαδούς που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους γιατί είναι εντελώς ζώα.

Από την άλλη, να μην χαίρονται κάποιοι χαζούληδες ότι τάχα μου η κυβέρνηση Τσίπρα χτυπάει την διαπλοκή, γιατί το σύστημα Τσίπρα φτιάχνει τους δικούς του ολιγάρχες και την δική του διαπλοκή.

Επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος είναι φίλος μου, θέλω να πω «λευτεριά στον Γιάννη Αλαφούζο!».

Κουράγιο Γιάννη μου.

(Μου έχουν πει πολλοί άνθρωποι πως δεν μπορούν να με φανταστούν να δουλεύω με ανθρώπους όπως ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Θέλω να σας ενημερώσω πως εμένα -αν και είμαστε εντελώς διαφορετικοί κόσμοι- μου φέρθηκαν άψογα και με σεβασμό. Γενικά, με τους «δεξιούς» δεν είχα ποτέ πρόβλημα, εκτός από τους ανθρώπους του Σαμαρά που δεν είναι δεξιοί αλλά ακροδεξιοί. Οι δεξιοί έχουν και χιούμορ, ενώ δεν προσποιούνται κάτι που δεν είναι. Οι «αριστεροί» είναι το μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι τραγικοί απατεώνες.)

pitsirikos

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων μου από επαγγελματικά και μνημονιακά σάιτ. Το έχω γράψει ξανά αλλά διαπιστώνω πως δεν συμμορφώνονται. Δεν γράφω για να κονομάνε άλλοι, ούτε έχω το πρώτο σε αναγνωσιμότητα ατομικό μπλογκ-σάιτ στην Ελλάδα, για να δημοσιεύουν τα κείμενά μου σάιτ που ανήκουν σε εμπόρους όπλων. Όποιος θέλει να κάνει καριέρα, να στρώσει τον κώλo του να γράψει. Ευχαριστώ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.