Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Παγκόσμιος Τρόμος ... απο_γειώθηκαν οι εκλογές της ΝΔ.

 


Με ξεχωριστή  λαμπρότητα ακυρώθηκαν οι εκλογές στη ΝΔ οι οποίες θα γινόταν σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες. Το σύνθημα : "Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ" δεν θα ηχήσει σήμερα από τα πνεμόνια των επίδοξων “αρχηγών”  της παράταξης .
Μειμαράκης, Μπουμπούκος, Ο Γλίξμπουργκ  με αμφίεση Τζιτζικόστα και ο Κούλης   Ζήμνες  Μητσοτάκης , θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να βράσουν τα πoλuσπόρια, να  αποκατασταθούν, o καλός καιρός και  τα τεχνικά προβλήματα, να ξαναεπιτρέψει η Μέρκελ,  για να αναδειχτούν σε ηγέτες  Δ΄Κατηγορίας...

Το παγκόσμιο περιβάλλον, καλτσωμένο σαν τηλεοπτικος καραβανάς ,  μένει άναυδο από τις εξελίξεις στο τσίρκο της ΝΔ  σχετικά με την ακύρωση των εσωκομματικών εκλογών.
Παντού στον κόσμο ακυρώνονται συναυλίες, ποδοσφαιρικοί αγώνες, αεροπορικά ταξίδια , τα πεντικιούρ της Μέρκελ, το μπότοξ του Ολάντ, όλα  εξαιτίας του φόβου που προκαλούν οι μαχητές του Isis.

Στην Ελλάδα του Κούλη Siemmens Μητσοτάκη , του Μπουμπούκου, του Βαγγέλα, των απόπαιδων του Γλύξμπουργκ,  αρκεί ένα ανεμιστηράκι υπολογιστή για να καθυστέρηση,  τους πρόθυμους Φαυλους  ενός κεντρικού διεφθαρμένου κόμματος  εξουσίας όπως η ΝΔ να πάρουν θέση « Χαλίφη» .
 
Ο “ευρωπαϊκός πολιτισμός”  των ηλιθίων στα καλύτερά του,  και η Ελλάδα είναι η κοιτίδα αυτού του πολιτισμού!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.