Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Νεα σφαγή της κοινωνίας απο υποτελείς πολιτικούς, για να σωθούν διεφθαρμένοι τραπεζίτες και τράπεζες.

 

Συνεχίζεται με αμείωτη βία η φολορογική επίθεση κατά της κοινωνίας και  βασικά κατά των πιο φτωχών και ανυπεράσπιστων απέναντι  στο σύστημα,  πολιτών. Άνεργοι στη μεγάλη πλειοψηφία, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι που συντηρούν οικογένειες ανέργων , μικροεπαγγελματίες και π΄σαμφτωχοι αγρότες , είναι τα  θύματα και των σημερινών συνεχών επιθέσεων απο τις συμμαχίες των πρόθυμων, των ξένων επικυρίαρχων.
Είναι οι ίδιοι που αυτές τις ημέρες αποφάσισαν απο κοινού(ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμια και Λεβέντες) να "ανακεφαλαιοποίησουν" τις ιδιωτικές τράπεζες και τους τραπεζίτες τους για τρίτη φορά και για καμιά 15αρια δις ευρώ.. έτσι για χάρισμα τους .
Απο το 2008 οι ιδιωτικές τράπεζες μέσω των αλητών των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρπάξει περίπου 150 δις ευρώ τα οποία έχουν χρεωθεί τα φτωχότερα λαϊκά μέρη ,..  Οι τράπεζα με το χειρότερο δείκτη ευημερίας είναι μακράν η Πειραίως του καθηγητάκου Σάλλα, η συγκεκριμένη τράπεζα αν και καταχρεωμένη και σε πολύ 'ασχημη οικονομική θέση ήταν αυτή που με επιθετική πολιτική διαφημίσεων έχει χρηματοδοτήσει όλο τον τύπο, ΜΜΕ που επέβαλλαν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του Μνημονίου ..
Την  ώρα που οργάνωναν το νέο πλιάτσικό με την ανακεφαλαιοποίηση και συγκεκριμένα απο σήμερα 2/11 απελευθερώνονται οι κατασχέσεις μισθών, αποταμιεύσεων , οι πλειστηριασμοί ακίνητης περιουσίας κλπ..
Ένα τεράστιο και συνεχές έγκλημα κατά ενός ολόκληρου λαού απο αλήτες πολιτικούς, τράπεζες, ΜΜΕ κλπ που πρέπει να απαντηθεί άμεσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.