Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το ΔΝΤ θα τιμήσει το Βούτση απονέμοντάς του τίτλο του "Άρχοντα Κουραπαλάτου"(το πρωί) και "Μεγάλου Χαρτοφύλακα"(το απόγευμα)..

 


Σύμφωνα με  κρυστάλλινες πηγές  , ξεχωριστή διάκριση  στις ιδιαιτέρως εκλεκτικές συμπάθειες του ΔΝΤ θα γνωρίσει ο πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, ο γνωστός και ως Βούτσης.
Αμέσως μετά τη λήξη που επέβαλε και τυπικά στην ενοχλητική  Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος , τα παλαμάκια και τα χειροκροτήματα από τους επικυρίαρχους του ΔΝΤ, ακούστηκαν σε όλες της ένοπλες "δημοκρατίες"  της Αφρικής, την ανατολική Γερμανία, τη Ρουμανία και την  Ελλάδα.....  {αν και εφόσον  παραλείψαμε να αναφέρουμε και άλλες χώρες και έχουν στοιχεία να τα πάνε στον εισαγγελέα.}

Περιχαρής ο Βούτσης και τα υπόλοιπα υποικείμενα  περιφέρονται πλέον με ζωγραφισμένη την ηδονή από τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν στον ξένο παράγοντα που κυριαρχεί στην Ελλάδα.

Με την τοποθέτησή του Βούτση στο προεδρείο της Βουλής απο τους υποτελείς στο ΔΝΤ,  είχαμε εξ αρχής επισημάνει ότι είναι απο τους πιο ικανούς για αυτή τη θέση , ξεπερνώντας ακόμη και τους άχρωμους "τεχνοκράτες"  των "ανεξάρτητων αρχών"  που κατασκευάζονται για αυτές τι θέσεις.
Θα το επαναλάβουμε δοθείσης της ευκαιρίας και όπως λέει και ο ποιητής , ο Βούτσης  δεν είναι απλά αυτός "που  πλένει τα πιάτα"(του ΔΝΤ κλπ) είναι αυτός "που θέλει να πλύνει  τα πιάτα"  και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα χαριτωμένο και συμπαθή στους κύκλους των ξένων επικυρίαρχων του ΔΝΤ, του γερμανικού 4ου Ράιχ, των ΜΜΕ, κλπ.



Ακολουθεί η ιστορική , για ολοκληρωτικά καθεστώτα,  διαταγή που παύει την επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο του Χρέους,  μέσω του οποίου ξένοι μηχανισμοί και Κράτη σφαγιάζουν τον ελληνικό λαό και λεηλατούν την χώρα.   
«Αποφασίζουμε την λήξη των εργασιών της Ειδικής Επιτροπής η οποία συστήθηκε και συγκροτήθηκε με τις με αρ.πρωτ. 1448/4-4-2015 και 2053/7-5-2015 αποφάσεις Προέδρου της Βουλής αντίστοιχα, καθώς και της Επιτροπής η οποία συστήθηκε με αρ.πρωτ. 7944/4988/18-5-2015 όμοια. Από την έκδοση της παρούσης παύει να ισχύει η με αρ.πρωτ. 11131/4988/25-8-2015 απόφαση Προέδρου της Βουλής».Αυτό το ντοκουμέντο ακατέργαστης υποτέλειας και αναξιοπρέπειας , απο την εποχή μεσούσης των ολοκληρωτικών καθεστώτων των Μνημονίων, δεν θα ξηλωθεί ποτέ απο τη συλλογική μνήμη και ιστορία.

                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.