Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

"Κινηματογραφική" δίωξη 67χρονης για "φοροδιαφυγή" από τους Ράμπο του συριζα.(προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες) ..

 

Συνελήφθη σε περιοχή της Κρήτης και τσακίστηκε στα πρόστιμα,  γυναίκα 67 ετών που πουλούσε καρβουνάκια θυάματος και μοσχολίβανο , όλο το εμπόρευμα  κατασχέθηκε.  Η κατάσχεση αφορούσε   37 τεμάχια καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο, όπως αναφέρει και η σχετική έκθεση βεβαίωσης παράβασης. Εκτός της κατάσχεσης επιβλήθηκε και  πρόστιμο 5000ευρώ ικανοποιώντας τους ελεεινούς κρατούντες,  ενώ αναμένεται ότι θα γεμίσει και  τα κρατικά ταμεία!!!!

Είμαστε λίγες ώρες αφότου έφθασε από τη Γερμανία στην Ελλάδα μία νέα λίστα με χιλιάδες καταθέτες εξωτερικού για τους οποίους οι "ελληνικές αρχές",  οι Ράμπο, δεν "γνώριζαν" τίποτε ούτε, όχι απλά από που παράχθηκαν όλα αυτά τα δις ευρώ αλλά ούτε  καν πως βγήκαν αυτά τα χρήματα έξω(στην Ελβετία). Είναι άλλη μία λίστα που θα αρχειοθετηθεί δίπλα σε άλλες λίστες με καμώματα αχρείων όπως η λίστα Λαγκάνρτ κλπ τα θαλασσοδάνεια που έπαιρνε μεταξύ της η λούμπεν μεγαλοαστική πλέμπα ή Τάξη όπως με το  σκάνδαλο της Αγροτικής τράπεζας που ήδη το έθαψαν οι αδέκαστοι  της συμμορίας του συριζα) κλπ.



Λίγο μετά την κινηματογραφική δίωξη της 67 χρονης γυναίκας στην Κρήτη ο εφοροΥπουργός της συμμορίας του συριζα , ο Αλεξιάδης έσκουξε πως κανένας δεν θα ξεφύγει απο τους ελέγχους της εφορίας όποιος και αν είναι αυτός.. αποδεικνύοντας το γλαφυρό των τεράτων που στελεχώνουν το σημερινό ολοκληρωτικό καθεστώς των Μνημονίων..  

ΥΓ: Μετά το τσάκισμα της 67χρονης στην Κρήτη με το τεράστιο πρόστιμο(αναλογικά και σε σχέση με το εμπόρευμα) δεν θυμόμαστε να έχουμε διαβάσει τι πρόστιμο έφαγε ο Λατσης όταν κατά λάθος συνελήφθη ένα από τα βαπόρια των ΕΛ.ΠΕ να έχει "ξεχάσει "τα συνοδευτικά φορολογικά έγραφα για 13.000 τόνους πετρελαίου.!!!!!!!! (βλέπε εδώ)

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.