Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

10 χρόνια φυλάκισης για καταγγελία χρήσης τοξικών ουσιών από εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών




Πριν ένα μήνα περίπου έγινε γνωστή η καταδίκη του ιχθυολόγου Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου για δυο πλημμελήμματα, μετά από μήνυση της γραμματέα της Ανδρομέδας Ιχθυοκαλλιέργειες. Η μήνυση ήρθε μετά τις σοβαρές καταγγελίες στις οποίες προχώρησε ο ιχθυολόγος, σε σχέση με την εκτεταμένη χρήση χημικών ουσιών, που μολύνουν το περιβάλλον και εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Η ποινή του εξοντωτική και πρωτοφανής στα ελληνικά δικαστικά χρονικά για τέτοια αδικήματα, καθώς ανήλθε συνολικά σε 10 χρόνια (επτά κατά συγχώνευση) χωρίς αναστολή.


Ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει ότι υφίσταται άδικη δίωξη από την εταιρεία και τις δικαστικές αρχές, ενώ με πρόσφατη ανάρτησή του εμφανίζει και τα έγγραφα της ποινής, της αναστολής εκτέλεσής της που πέτυχε στη συνέχεια, όπως και της έφεσης που εκδικάζεται περίπου σε ένα μήνα, καθώς όπως υποστηρίζει, δέχεται οργανωμένη διαδικτυακή αμφισβήτηση σχετικά με το ύψος της ποινής του :

Στις 19/10 ενημερώθηκα απο την ελληνική δικαιοσύνη οτι καταδικάστηκα σε δέκα χρόνια φυλάκιση, (κατα συγχώνευση 7), για δύο πλημμελήματα ΧΩΡΙΣ δικαίωμα έφεσης και αναστολής, από ψευδή μήνυση της γραμματέας της Ανδρομέδας Ιχθυοκαλλιέργειες.

Μια απόφαση ανήκουστη στα δικαστικά χρονικά, πέραν ακόμα και των ίδιων των νόμων τους (!!), γιατί βρήκα τη δύναμη να καταγγείλω τους τόνους καρκίνου και την καταστροφή της φύσης και των ειδών της από πολυεθνικές εταιρίες, τους ντόπιους συνενόχους τους και τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό που έχει εκφυλιστεί για το χρήμα.

-Πληρωμένα τρολ , άλλο ένα καρκίνωμα της κοινωνίας μας , με βγάζουν ψέυτη, οτι δήθεν δεν υπάρχει σφραγίδα στο χαρτί της απόφασης, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί δημόσια και οι δικηγόροι μου.

-Νομικοί της χώρας λένε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βγεί μια τέτοια απόφαση (10 χρονια φυλακή για πλημμελήματα).

Παραθέτω δημόσια τα επίσημα έγγραφα με την απόφαση της ποινής και την επίσημη σφραγίδα της αστικής δικαιοσύνης, το έγγραφο για την μη εκτέλεση της ποινής και το έγγραφο της έφεσης για το δικαστήριο αυτό, όπου δικάζομαι στις 12/12/18

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.