Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κουίζ για ομοφοβικούς και υποκριτές​

Κουίζ για ομοφοβικούς και υποκριτές​


Κουίζ για ομοφοβικούς και υποκριτές​
Eνα 11χρονο κορίτσι έπεσε θύμα της ασέλγειας ενός 80χρονου ιερέα στο Βόλο ενώ η μητέρα του κοριτσιού δεν αντέδρασε για την πράξη αλλά αξίωσε αμοιβή από τον ηλικιωμένο παιδόφιλο και τον άφησε μόνο με το παιδί, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Η επιμέλεια του παιδιού είναι πιθανό ότι θα αφαιρεθεί από τη μητέρα, η οποία διώκεται για πολύ σοβαρό αδίκημα, όπως και ο ιερέας. Με βάση το νέο νόμο, αντί να ιδρυματοποιηθεί, θα ήταν προτιμότερο να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο, το κορίτσι θα μπορούσε να βρεθεί ακόμη και σε οικογένεια που τη συγκροτεί ένα ομόφυλο ζευγάρι. Το δίλημμα που απευθύνεται στους ακραίους και ομοφοβικούς που χαρακτηρίζουν "ανωμαλία" την ένωση ανθρώπων του ίδιου φύλου, ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα της αναδοχής, έχει ως εξής:

Πού θα ήταν προτιμότερο να βρεθεί το παιδί; Στη μητέρα που το εξέδωσε έναντι αμοιβής σε ένα 80χρονο παιδόφιλο ιερωμένο, μιας εκκλησίας που ηθικολογεί υποκριτικά και αντιμάχεται την αναδοχή; Ή σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, που μπορεί να το προσφέρει και ένα ομόφυλο ζευγάρι, ώστε να γλιτώσει τόσο τη σεξουαλική εκμετάλλευση όσο και το ψυχρό ίδρυμα;

Ποιος είναι ο "ανώμαλος"; Ο παπάς, η μητέρα, ή το ομόφυλο ζευγάρι; ​

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.