Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μια ανταπόκριση για την ΕΡΤ και το κοινωνικό σφαγείο του Μνημονίου, λίγο πριν το τελικό πλιάτσικο της Δημόσιας Τηλεόρασης.






Το φασιστικό κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε από την σύμπραξη των πολιτικών αλητών του Μνημονίου, των  εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών και των ΜΜΕ που τους στηρίζουν . Επιβεβαιώθηκαν   πλήρως και σε απόλυτο βαθμό τα βαθιά ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά του καθεστώτος που επιβλήθηκε με το οικονομικό πρόγραμμα του Μνημονίου.

 Η επέμβαση των πραιτοριανών στην ΕΡΤ είχε εξαγγελθεί με μία στημένη κοινοβουλευτική παρουσία ακροδεξιών βουλευτών που χαρακτηρίζονται για την υπακοή τους στο ξενόφερτο καθεστώς και στους ξένους επικυρίαρχους( ΔΝΤ-Γερμανία), με τους οποίους «διαπραγματεύονται» την εξόντωση και λεηλασία  του ελληνικού λαού  .

 Η αρχή της νομιμότητας, καλλιεργήθηκε ως η επίφαση που θα ξέπλενε την πολιτική απόφαση των ανδρείκελων της ξενόφερτης Τρόικας και των ντόπιων καναλαρχών[πχ Digea (MEGA κλπ)]να εισβάλουν στην ΕΡΤ. Τα κλείσιμο της ΕΡΤ είχε διαταχθεί με φασιστικού τύπου διάταγμα , Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τι λένε , τον Ιούνιου του 2013(10/6), το  συγκεκριμένο διάταγμα   έπρεπε να περάσει από τη Βουλή για επικύρωση έως τις 18 Οκτωβρίου, όποτε και δεν την εμφάνισαν . 
Την κοινοβουλευτική επικύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ που δεν έγινε,  για πολιτικούς λόγους σταθερότητας, ανέλαβαν να νομιμοποιήσουν  αστυνομικοί, παρακρατικοί(σκιώδης υπάλληλοι και της ΔΤ) ένας εισαγγελέας σαν αυτούς που βρίθουν στο διεφθαρμένο ολοκληρωτικό καθεστώς και βέβαια τα ΜΜΕ των καναλαρχών που μόλις είχαν αρπάξει από τα χέρια των αλητών του Μνημονίου, δωρεάν για τα δημόσια ταμεία ,  τις δημόσιες συχνότητες. Λέμε δωρεάν για τα δημόσια Ταμεία, γιατί είμαστε σίγουροί ότι ναι μεν δεν μπήκαν χρήματα σε δημόσια Ταμεία από το δόσιμο των πανάκριβων συχνοτήτων , αλλά ετούτη  η κλίκα των αλητών κυρίως των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, έχει στήσει τον   κόσμο  της,  στη μίζα και στη ρεμούλα  και όχι σε «αφιλοκερδείς» πράξεις, γεμάτες ανιδιοτέλειες και συμπόνιες..     

Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι μία συνολική παράνομη  πράξη.  Δεν στηρίζεται ούτε σε κοινοβουλευτικές αποφάσεις μιας και δεν ήρθε ποτέ στη Βουλή για επικύρωση η αρμόδια  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου,  ενώ  υπήρχε και απόφαση του ΣτΕ που επέβαλε την επαναλειτουργία της ΕΡΤ με το προσωπικό και το πρόγραμμα της όπως υπήρχε..  
Χιλιάδες άνθρωποι απολύθηκαν παράνομα διαλύθηκαν οικογένειες, ενώ υπήρξε εργαζόμενος που αυτοκτόνησε από τη συγκεκριμένη απόφαση(αλλά τι σημασία έχει αυτό για το Στύλιο και τον Γκόγκα και τους υπόλοιπους,  αυτοί τα μισθά τους θέλουν και να μην χαλάσει   κανείς το κυβερνητικό κλίμα της «διαπραγμάτευσης»!!!!).
  Χάθηκαν εκατομμύρια ευρώ από εκδηλώσεις που είχε κλείσει η ΕΡΤ, προγράμματα κλπ, έγινε πάρτυ ανομολογητων εκατομμυρίων ευρώ, στην “κατασκευή” της νέας τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ) από πατενταρισμένα παράσιτα των κομμάτων του καθεστώτος αλλά και υπαλλήλους των ανταγωνιστικών ΜΜΕ που ανέλαβαν τα νέα κουμάντα, και όλα αυτά νομιμοποιηθήκαν από τη βαρβαρότητα της αστυνομίας-εισαγγελέων  , των ΜΜΕ(
MEGA κλπ) και βέβαια των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων της Τρόικας(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ).
Το, στην κυριολεξία, φασιστικό κλείσιμο της ΕΡΤ μετακυλήθηκε στη Βουλή και στην πρόταση δυσπιστίας κατά του κυβερνητικού της Τρόικας(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ) ..
Η συνέχιση της νομιμοποίησης του Ολοκληρωτικού καθεστώτος έγινε  με πλήρη επίγνωση και συμφωνία όλων των όρων που επιβάλλουν την κοινωνική σφαγή. Τα συνεργαζόμενα υποκείμενα  συνεχίζουν να σηκώνουν το χέρι συγκαταβαίνοντας, στο πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας και  στην μαζική σφαγή  του ελληνικού λαού. Οι χιλιάδες απολύσεις, οι κλειστές επιχειρήσεις, η αστυνομική βία κατά των αντιστεκόμενων κοινωνικών μερών, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας που θα γιγαντώσουν την κοινωνική σφαγή, το χάρισμα των νοσοκομείων, η φορολόγηση ή καλύτερα η νόμιμη  ληστεία των λαϊκών εισοδημάτων, η ιδιωτικοποίηση των ασφαλιστικών Ταμείων και δομών  στα κάθε είδους  αρπακτικά-χορηγούς των αλητών του Μνημονίου, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων επιχειρήσεων (πχ ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ) είναι μερικές από τις αποφάσεις που κρέμονται στα σηκωμένα χέρια των υποτελών του καθεστώτος του Μνημονίου,  που  αργά ή γρήγορα θα δώσουν εξηγήσεις… όσο πρωταγωνιστές , όσο άσημοι και αν είναι.       
Ο πολιτικός χρόνος του Ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου  τελειώνει. Το ακροδεξιό καθεστώς και τα κατοικίδια του δείχνουν  ακόμη πιο σκληρές ορέξεις ενάντια στην κοινωνία , στη χώρα και στη δημόσια περιουσία. Μένουν ακόμη πράγματα να δούμε, να κάνουν και να αξιολογήσουμε..

Την σημερινή απάνθρωπη πραγματικότητα στην Ελλάδα,  την υπογράφουν  τα ανδρείκελα του καθεστώτος του Μνημονίου.
Την Ιστορία, όμως,  την υπογράφουν  η κοινωνία  και οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι της και αυτό δεν αποτελεί πρόβλεψη στα Μνημόνια που ψηφίζουν τα ανδρείκελα αλλά κοινωνική και ιστορική νομοτέλεια  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.