Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στα ΜΜΕ, μετά την απομάκρυνση Σφακιανάκη. .

ΣΟΚ στα σαβουροκάναλα των εφοπλιστών , εργολάβων και λοιπών σεσημασμένων καναλαρχών απο την απομάκρυνση του Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ).

Ολοι η πλέμπα δημοσιογράφων, καναλαρχών, πολιτικών φιλελέδων, ακροδεξιών και λοιπών απατεώνων κατακεραυνώνει την απόφαση της απομάκρυνσης του Σφακιανάκη. Εκατομμύρια σέλφις του Σφακιανάκη με όλη αυτή την πλέμπα (δημοσιογράφων, πολιτικών κλπ) στεφανώνουν πλέον την ιστορία , γιατί πέρασε στην ιστορία, τη φήμη του στρατάρχα του διαδικτύου.
Τεράστιες υποθέσεις που στην κυριολεξία ξεσκόνισε ήταν η δίωξη του πάτερ παστίτσιου, ο τεχνητός ποινικός εγκλωβισμός με συνακόλουθη ποινική μεταχείριση του  αριστεροού αγωνιστή Παναγιώτη Βήχου που μόνος του αποκάλυψε δίκτυο προαγωγών και αυτοί του έστησαν ολόκληρη σκευωρία παρουσιάζοντάς τον ως παιδόφιλο. Για να δείτε όλο το μεγαλείο παρακολουθήστε  το βίντεο που ακολουθεί..

               Επιτυχίες είχε ήδη σημειώση απο την πρώτη κιόλας  ακατέργαστη θητεία του,  όταν ο Σφακιανάκης προσπάθησε να διεισδύσει στην αναρχική σελίδα αντιπληροφόρησης Athens Indymendia, απλά το έκανε μέσω του προσωπικού του email . Τιτανοτεράστιο έργο που αμέσως έγινε αντιληπτό χαρίζοντας ευθυμία  παντού..
Κατά την υπηρεσία του ξεχώρισαν οι  συνεχής επισκέψεις στα γνωστά βροθροκάναλα αλλά και σε μαζικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα , που μετατρέπονταν σε αγιορείτικα βήματα όπου  μιλούσε στα αυτιά των νοικοκυραίων για τους φόβους τους(κυρίως με θέμα τα παιδιά και την παιδοφιλία) και πως θα προστατευτούν..

Παρόλα αυτά δεν φαίνετε να είχε αντιλήφθη οτιδήποτε για  τη γνωστή(πλέον) υπόθεση του Γεωργιάδη της ΝΔ ή γνωστών παπαδοτράγων που βίαζαν παιδάκια κατά καιρούς κλπ. Είχε πάντα ιδεολογικό προσανατολισμό κυνηγώντας οτιδήποτε δεν κινούνταν στη σφαίρα της δεξιάς, ακροδεξιάς , και του φασισμού ...

Χορηγοί της υπηρεσίας τρανταχτά ονόματα της εποχής μας που άφησαν τη δική τους εποχή, όπως ο Σάλλας ο γνωστός τραπεζίτης στον οποία τα καθάρματα των Μνημονίων του έδωσαν την Αγροτική, διέλυσε μέρους του τραπεζικού τομέα της Κύπρου, μπούκωνε τα διεφθαρμένα ΜΜΕ  κλπ αλλά και τον πολύ Μαρινάκι ..

Μετά από όλα αυτά είναι απολύτως κατανοητό γιατί οι σημαίες των καναλαρχώντων ΜΜΕ  αλλά και της πλέμπας  των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, Ποτάμια, ΧΑ και Λεβέντες κυματίζουν μεσίστιες ..


Για περισσότερα:  Φαρμακόγλωσσα Κίρκη.  ΔΗΕ και Μανώλης Σφακιανάκης: Βίος και πολιτεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.