Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Μετά το Χατζηστεφάνου και τη Ζ.Μαυρουδή και το ΣΩ.Β,Α Άρτας καλεί διαδικτυακά και όχι μόνο, τους μαθητές να συνεχίσουν τις καταλήψεις.


Έχοντας "έννομο" συμφέρον μιας και δίπλα στον αστείο Λοβέρδο συντρώγουν   ο τοπικός εκπρόσωπος του καθεστώτος(όχι ο Γκόγκας )  μαζί με τον ασύλληπτο γενικό γραμματέα, τιτάνες της Παιδείας στα χρόνια του καθεστώτος του Μνημονίου, , προπαγανδίζουμε με τη σειρά μας τις πομπές του αχτύπητου τρίδυμου Λοβέρδο, Στύλιο, Τσιρώνη που χαίρει άκρας εκτίμησης από την "εκπαιδευτική" κοινότητα ... των αστυνομικών και των εισαγγελέων. Έτσι το αχτύπητο τρίδυμο κάλεσε τους εισαγγελείς και αστυνομικούς να κλείσουν ηλεκτρονικές σελίδες που καλούσαν σε καταλήψεις. Έτσι και έγνε , σήμερα η Κουτζαμάνη γνωστή πρωταγωνίστρια των Κασιδιάρη Μπταλτάκου, μαζί με τον ηλεκτρονικό Σφακιανάκη  έκλεισαν την σελίδα  "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" στο Facebook..  Μεμτόν ουδέν . Η φασιστική δεξιά μαζί με το ΠΑΣΟΚ ειναι εδώ ...Εμείς απο τη μεριά μας και ακολουθώντας το παράδειγμα του Χατζηστεφάνου συμπληρώνουμε πως: "Μετά το Χατζηστεφάνου και τη Ζ.Μαυρουδή και το ΣΩ.Β,Α Άρτας καλεί διαδικτυακά και όχι μόνο,  τους μαθητές να συνεχίσουν τις καταλήψεις. "

Με λένε Α.Χατζηστεφάνου και υποκινώ καταλήψεις

Με χιούμορ απαντούν οι χρήστες του Facebook στο παραλήρημα του υπουργού παιδείας Α. Λοβέρδου, ο οποίος κάλεσε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίζει τους μαθητές που καλούν συμμαθητές τους σε συνέχιση των καταλήψεων.
Γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο για τη ναζιστικού τύπου διαπόμπευση οροθετικών γυναικών, που θα του εξασφάλιζαν λίγες ψήφους πριν από τις εκλογές, ο “σοσιαλιστής” υπουργός αντιγράφει τώρα και πρακτικές από την εποχή του γερουσιαστή Μακάρθι στις ΗΠΑ.
Άγνωστοι αλλά και γνωστοί χρήστες του facebook, όπως η σκηνοθέτης Ζωή Μαυρουδή, που αποκάλυψε, το παρασκήνιο της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών στο ντοκιμαντέρ της Ερείπια, καλούν δημοσίως τους μαθητές να συνεχίσουν τις καταλήψεις τους.

Το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου και συγκεκριμένα ο υπουργός παιδείας αντιγράφουν την πάγια πρακτική διαδοχικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που αναζητούσαν “υποκινητές” πίσω από τις μαθητικές καταλήψεις.
Συγκεκριμένα οι υπουργοί παιδείας Σουφλιάς και Κοντογιαννόπουλος είχαν αποδώσει το κύμα των καταλήψεων της περιόδου 90-91 στο ΠΑΣΟΚ ενώ μερικά χρόνια αργότερα το ΠΑΣΟΚ απέδιδε τις μαθητικές κινητοποιήσεις στο ΚΚΕ. Τώρα ήρθε η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να παίξει το ρόλο του “υποκινητή”.
Στο ηχητικό που ακολουθεί ακούγονται διαδοχικά ο υπουργός παιδείας της ΝΔ Β. Κοντογιαννόπουλοςαπό το 1990, ο υπουργός δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Ευ. Γιαννόπουλος και ο υπουργός παιδείας του ΠΑΣΟΚ Γ. Αρσένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου