Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ψηφίστηκε η απαγόρευση ψήφου σε Πρόσφυγες και Ομογενείς. Συνεχίζει να επιτρέπεται σε κομμουνιστές, ομοφυλόφιλους, “αλλόθρησκους”, Ρομα κλπ






Ψηφίστηκε από τα ανδρείκελα του ΔΝΤ και των Γερμαναράδων,  η απαγόρευση της ψήφου σε Πρόσφυγες (με νόμιμα χαρτιά) αλλά και σε Ομογενείς.

Η Απαγόρευση της ψήφου στηρίχθηκε στις κοινοβουλευτικές ψήφους των ακροδεξιών ανδρείκελων(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ) που έχει τοποθετήσει το ΔΝΤ και οι  Γερμανοί και μέσω των οποίων έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα.

Οι ακροδεξιοί κοινοβουλευτικοί ταγοί της ΝΔ και του ομοούσιου ΠΑΣΟΚ δηλώνουν περιχαρείς και για αυτή τους την επιτυχία.
Έχουν ήδη στο κοινοβουλευτικό τους έργο την πλήρη παραχώρηση της διοικητικής κυριαρχίας της Ελλάδας στους ξένους μηχανισμούς του ΔΝΤ και των Γερμανών , την  υποθήκευση  όλης της χώρας , την οικονομική/εργασιακή  εξαθλίωση του λαού  κλπ.


 Επίσης είναι οι ίδιοι ακροδεξιοί κοινοβουλευτικοί ογκόλιθοι που είτε έχουν πλιατσικολογήσει κάθε δημόσιο ταμείο,  είτε  χαρίζουν της Ελλάδα κομμάτι κομμάτι  για την “ανακεφαλαίωση” του πλούτου ορισμένων: καναλαρχών, εφοπλιστών, πολιτικών και όλα αυτά ως “εγγύηση”  για την καλύτερη κατοχή από τους ξένους μηχανισμούς (ΔΝΤ-Ε.Ε, Παγκόσμια Τράπεζα  κλπ).

Η απαγόρευση της ψήφου στους Πρόσφυγες και στους Ομογενείς ήταν πάγιο ιδεολογικό αίτημα των απανταχού ακροδεξιών - ναζιστών που δικαιώθηκε από τον  κοινοβουλευτικό εσμό των υποτελών του ΔΝΤ και των Γερμαναράδων της Ε.Ε.
Η ακροδεξιά είναι από τα κύρια εργαλεία επιβολή που χρησιμοποιούν οι ξένοι μηχανισμοί(ΔΝΤ, Τράπεζες κλπ) για να επιβληθούν σε όποια χώρα και λαό τους “ενδιαφέρει”,  τραγικά παραδείγματα η Ελλάδα, παλιότερα η Χιλή και μόλις πρόσφατα η Ουκρανία..   

Είναι πάντως γεγονός ότι παρά την απαγόρευση ψήφου για τους Πρόσφυγες και του Ομογενείς,  έως και αυτές τις (κρίσιμες)ώρες  το δικαίωμα της ψήφου δεν έχει απαγορευθεί ακόμη για τους κομμουνιστές, τους αναρχικούς, τους ομοφυλόφιλους, τους "αλλήθρησκους", τους άθεους,  τους Ρομα, τους Εβραίους κλπ   .. Η ποιότητα βέβαια  των ακροδεξιών ανδρείεκλων του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ –ΔΗΜΑΡ, φασιστών  κλπ  είναι τέτοια που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί το επόμενο διάστημα .


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.