Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Στην Άρτα αύριο(Τρίτη 15/10) ο Κούλογλου με το «Νεοναζί το Ολοκαύτωμα της Μνήμης»







Στην Άρτα και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Μακρυγιάννη θα γίνει, την Τρίτη 15/10, η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ του Κούλογλου «Νεοναζί το Ολοκαύτωμα της Μνήμης».
Η εκδήλωση που περιλαμβάνει προβολή και συζήτηση με το δημοσιογράφο,  διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής ο ΑΥΛΟΣ.
Η εκδήλωση επικεντρώνεται στο ναζισμό και στις φρικιαστικές συνέπειες που έζησε ο ελληνικός λαός.

Η επιστροφή των ναζί στην ελληνική πραγματικότητα συνοδεύεται με την τοποθέτηση  του ναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο,   από δεκάδες επιθέσεις κατά προσφύγων, κατά εργαζομένων και κορυφώνεται με την πολιτική δολοφονία του έλληνα αντιφασίστα στη Νίκαια πρίν λίγες ημέρες.
 Η εμφάνισή των ναζί  εν μέσω ενός οικονομικού ολοκληρωτικού καθεστώτος που επιβάλλει το ξενόφερτο πρόγραμμα του Μνημονίου στην Ελλάδα, είναι υπερ χρήσιμη για τους κατασκευαστές της σημερινής καθεστωτικής πραγματικότητας που θέλουν να συνθλίψουν κάθε κοινωνική αντίσταση απέναντι στην καθεστωτική/κρατική και οικονομική αγριότητα.

Η εκδήλωση και η επιτυχία της φέρει την υπογραφή της πολιτικής ευθύνης που έχουμε όλοι μας, απέναντι στα πράγματα που μας κυκλώνουν και στα οποία οφείλουμε να αντισταθούμε.


Τρίτη 15 Οκτωβρίου, αίθουσα ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ώρα έναρξης 21:00μμ.
 Θα προλογίσει ο Κούλογλου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.