Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Έρχεται ο Σόιμπλε στην Ελλάδα, στις 18 Ιουλίου..



Ένα ανώτερος αξιωματούχος των μηχανισμών που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα,  μας επισκέπτεται στις 18 Ιουλίου. 
Ο Σόιμπλε είναι ο ακροδεξιός γερμανός υπουργός οικονομικών , από τους βασικούς σχεδιαστές της κοινωνικής σφαγής που επιβλήθηκε στην Ελλάδα. Υπέρμαχος του κουρέματος-λεηλασίας των ταμειακών αποθεματικών δημόσιων ιδρυμάτων(πχ νοσοκομεία, πανεπιστήμια κλπ), των Γκουαντάναμο και της έντασης του αυταρχικού κράτους είναι από τους αρχιτέκτονες και επιτηρητές της Ελλάδας του Μνημονίου..   

Το Μνημόνιο ένα σχέδιο που επιβάλλει την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την απίστευτη στήριξη εντελώς ορισμένων σεσημασμένων τραπεζιτών, διαλύοντας και λεηλατώντας οτιδήποτε ανήκει στη σφαίρα του κοινωνικού και δημόσιου,  για να το καταπιούν ελάχιστα χρεοκοπημένα υποκείμενα της “αγοράς”(πχ τράπεζες, ΜΜΕ, εφοπληστές, εργολάβοι, πολυεθνικές  κλπ). Για την εφαρμογή του Μνημονίου κατασκεύασαν,  από τα πιο υποτελή υλικά,    ένα συνεχώς και πιο αυταρχικό ολοκληρωτικό καθεστώς , στηριζόμενο σε διεφθαρμένα κόμματα(κυρίως ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και κάτι υπόλοιπα από  ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ, ναζιστές) .

Ο ακροδεξιός Σόιμπλε υπουργός οικονομικών της Γερμανίας επισκέπτεται την Ελλάδα λίγες εβδομάδες πριν τις γερμανικές εκλογές, να επιθεωρήσει τους ντόπιους λόχους του Μνημονίου και να ελέγξει αν ακολουθούν  πιστά την  πολιτική της κοινωνικής σφαγής της Ελλάδας.. Αν συνεχίζονται οι απολύσεις εργαζομένων, αν “διορθώνονται” οι μισθοί, αν καταπίνουν καλά οι τραπεζίτες και οι τράπεζες τα δάνεια του Μνημονίου που πήραν στο όνομα της Ελλάδας, αν διαλύνται τα δημόσια νοσοκομεία, τα σχολεία,  αν λειτουργεί αποτελεσματικά ο προπαγανδιστικός μηχανισμός των τηλεοπτικών και όχι μόνο  ΜΜΕ(MEGA, ANT1, SKAI, ΔΟΛ-ΒΗΜΑ κλπ) κλπ

Η επίσκεψη του ακροδεξιού υπουργού οικονομικών της Γερμανίας έχει ορισθεί για τις 18 Ιουλίου  και δεν πρέπει να μείνει λεπτό μόνος του.     

)&(

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.