Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο Μιχαλολιάκος ομολογεί τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου (video) [24-25/4/2018]




Ανατριχίλα από τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Αρχηγού.

(Κείμενο: Γιώτα Τέσση, ΕφΣυν, 26/4/2018)

Το ένα μετά το άλλο παρουσιάζονται στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Μιχαλολιάκου που κατασχέθηκε από τις Αρχές.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα βίντεο μέσα από τα οποία επιβεβαιώνεται ότι οι εγκληματικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου δεν είναι παρά υλοποίηση των κεντρικών εντολών του Αρχηγού.

«Αμα μπούμε στη Βουλή θα τους χαστουκίζουμε… κι αυτό δεν θα μπορέσουν να το κρύψουν τα κανάλια», λέει ο Μιχαλολιάκος και είναι ο Κασιδιάρης που γρονθοκοπεί σε απευθείας μετάδοση τη Λιάνα Κανέλλη.

Για τη βίαιη επίθεση του υπαρχηγού του, ο Αρχηγός καμαρώνει ότι «η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις».

Σε άλλο βίντεο ο Μιχαλολιάκος καταγράφεται στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης, στις 21.1.2012, να ομολογεί τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν κάνει τίποτα, λέει, η Χρυσή Αυγή για την πλ. Αττικής, τον Αγιο Παντελεήμονα, τα Πατήσια, την Κυψέλη. Ε ποιοι μαχαιρωθήκανε τότε σ’ αυτές τις περιοχές για να μείνουνε κάποια κομμάτια ελληνικά; Στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα ποιοι παίζανε ξύλο με τα ΜΑΤ και τρώγανε τα χημικά: οι κάτοικοι ή οι χρυσαυγίτες;».

Είχαν προηγηθεί δεκάδες επιθέσεις στις συγκεκριμένες περιοχές, με αποκορύφωμα το πογκρόμ που οργάνωσε η Χ.Α. τον Μάιο του 2011 μετά τη δολοφονία Καντάρη.

Για τα γραφεία της Χ.Α. ο Αρχηγός καυχιέται ότι όσοι περνούσαν απ’ έξω «ή τρέχανε ή δεν προλάβαιναν να τρέξουν».

Στη δεύτερη περίπτωση, όσων δεν πρόλαβαν να τρέξουν, ανήκουν ο Αλ. Λάζαρης, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση έξω απ’ τα κεντρικά της Μεσογείων (για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή έχει καταδικαστεί ο Χρ. Ζέρβας, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου), και ο Χρ. Αντίοχος, που γνώρισε τη χρυσαυγίτικη βία σε ηλικία 18 ετών επειδή έτυχε να περνάει έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στην Πάτρα.



Ακόμα και για τα επεισόδια των χρυσαυγιτών στις δικαστικές αίθουσες έχει δώσει έγκριση ο Μιχαλολιάκος και μάλιστα σε συνέντευξή του σε βελγικό κανάλι, κατά την οποία λέει: «Εμείς θέλουμε να ξαναζήσουμε τη Βουλή του ’65 με καρεκλιές. Βεβαίως οι καρέκλες είναι καρφωμένες αλλά στα δικαστήρια, όπως μου είπανε, ξεκολλούνε κι όλες μαζί…»

Οσο για τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών ή ιδεολογικών αντιπάλων τους, τα τάγματα εφόδου δεν είχαν παρά να εφαρμόσουν μερικές από τις οδηγίες του Αρχηγού: «Ο λύκος την καθαρίζει τη φωλιά του κι αυτή η φωλιά θα παραμείνει καθαρή… με φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες, ό,τι θέλουν…» ή «Στο σκοτάδι γίνονται οι καλύτερες δουλειές».

Τέλος, ο ισόβιος Αρχηγός έχει φροντίσει να καταστήσει σαφή στα μέλη της οργάνωσης τον ρόλο τους: «Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου», «Ζήτω τα παιδιά της Χ.Α. και να μη γίνουνε ποτέ δημοκράτες», «Κερδίζουμε την ελευθερία στο πεζοδρόμιο… περιφρονώντας τα δημοκρατικά ήθη, χαιρετώντας με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά».

■ Επόμενη δικάσιμος, την Τετάρτη 2 Μαΐου, στη δικαστική αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.