Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΗΠΑ – Κάλεσμα σε δραστικές κινητοποιήσεις ενάντια στην ορκωμοσία του Donald Trump στις 20 Ιανουαρίου του 2017

           


Την Παρασκευή 20 Γενάρη 2017, ο Donald Trump θα ορκιστεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Καλούμε όλους τους συνειδητοποιημένους ανθρώπους να ενωθούν με σκοπό τη διατάραξη της τελετής . Αν τελικά προχωρήσει η ορκωμοσία του Trump, ας γίνει πίσω από κλειστές πόρτες, δείχνοντας έτσι το αληθινό πρόσωπο του κράτους ασφάλειας στο οποίο θα προεδρεύσει. Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλο τον κόσμο ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστηρίζει την προεδρία του ή παραχωρεί τη συγκατάθεσή της στην εξουσία του.



Ο Trump συμβολίζει τον ολοκληρωτισμό, την απληστία, και τον μισογυνισμό. Αυτός είναι το αστέρι των νεοναζί και λευκών Εθνικιστών, της αστυνομίας που σκοτώνει τους μαύρους, τους έγχρωμους και τους φτωχούς σε καθημερινή βάση, των ρατσιστών συνοριοφυλάκων και σαδιστών δεσμοφυλάκων, του FBI και της NSA που παγιδεύουν το τηλέφωνό σας και διαβάζουν τα e-mail σας. Είναι ο προάγγελος περαιτέρω κλιματικής καταστροφής, απελάσεων, διακρίσεων και του πολέμου χωρίς τέλος. Συνεχίζει να αρνείται την ύπαρξη της κλιματικής αλλαγής, παρά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, θέτοντας το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας σε κίνδυνο. Η ΚΚΚ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, η Χρυσή Αυγή, και το Ισλαμικό Κράτος, όλοι χαιρέτισαν τη νίκη του. Αν αφήσουμε την ορκωμοσία του αδιατάραχτη, ανοίγουμε την πόρτα στο μέλλον που αυτοί οραματίζονται.



Η επιτυχία του Τrump επιβεβαιώνει τη χρεοκοπία της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Αντί να χρησιμοποιούμε τη δημοκρατική διαδικασία ως άλλοθι για αδράνεια, θα πρέπει να δείξουμε ότι καμία εκλογική διαδικασία δε μπορεί να νομιμοποιήσει την ατζέντα του. Ούτε οι Δημοκρατικοί ούτε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα ή πολιτικός θα μας σώζουν – το μόνο που προσφέρουν είναι η ασθενέστερη εκδοχή του ίδιου πράγματος. Αν πρόκειται να υπάρξει θετική αλλαγή σε αυτήν την κοινωνία, θα πρέπει να τη φέρουμε οι ίδιοι, μαζί, μέσα από την άμεση δράση.

Από την πρώτη μέρα, η Προεδρία Trump θα είναι μια καταστροφή.
Το # DisruptJ20 θα είναι η έναρξη της αντίστασης. Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε, να δημιουργήσουμε οδοφράγματα, να αναστατώσουμε, να παρέμβουμε, να δείξουμε την παρουσία μας, να βγούμε προς τα έξω, να ξεσηκωθούμε, να κάνουμε περισσότερο θόρυβο και να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από ό, τι το καθεστώς μπορεί να αντέξει. Η προέλασή τους πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να απονομιμοποιήσουμε τον Trump και ό, τι αντιπροσωπεύει. Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας, και τον κόσμο που μας στηρίζει ως εάν η ζωή μας να εξαρτάται από αυτό, γιατί έτσι ακριβώς είναι.

Στην Ουάσιγκτον, DC

Η Ουάσινγκτον δεν θα είναι φιλόξενη προς τη διοίκηση Trump. Κάθε εταιρεία πρέπει ανοιχτά να δηλώσει εάν στέκεται από την πλευρά του ή με τους ανθρώπους που θα υποφέρουν στα χέρια του. Χιλιάδες θα συγκεντρωθούν και να διακηρύξουν την αντίσταση στο καθεστώς Trump. Σημειώστε την ημερομηνία. Σύντομα θα υπάρξει σχετικός διαδικτυακός τόπος με περισσότερες λεπτομέρειες. # DisruptJ20

Σε όλες τις ΗΠΑ

Αν δεν μπορείτε να έρθετε στην Ουάσιγκτον, στις 20 Ιανουαρίου, βγείτε τους δρόμους όπου και αν βρίσκεστε. Καλούμε όλους τους συντρόφους να οργανώσουν διαδηλώσεις και άλλες δράσεις τη νύχτα της 20ης Ιανουαρίου. Υπάρχει επίσης κάλεσμα για την πραγματοποίηση γενικής απεργίας. Οργανώστε αποχή στο σχολείο σας τώρα. Εργαζόμενοι: δηλώστε ασθένεια και πάρτε ρεπό. Όχι στην εργασία, όχι στο σχολείο, όχι στις αγορές, όχι στις δουλειές του σπιτιού.
ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ

Αν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, μπορείτε να αναλάβετε δράση σε πρεσβείες των ΗΠΑ, στα σύνορα, ή άλλα σύμβολα νεοαποικιακής δύναμης. Η δέσμευσή μας δε βρίσκεται στο «να γίνει η Αμερική ξανά σπουδαία,». Είναι προς όλη την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Διαδώστε το. Γίνετε μέρος του αγώνα.

Υπογράφουν

Agency
CrimethInc. Workers’ Collective
It’s Going Down
subMedia
New York Anarchist Action
The Base
NYC Anarchist Black Cross
Pittsburgh Autonomous Student Network
Pittsburgh Student Solidarity Coalition
NightShade Pittsburgh
Pitt Against Debt
Pitt Students for a Democratic Society
Steel City (A) Team
UNControllables
Antifa Seven Hills
WNC Antifa
Asheville Anti-Racism
Black Rose Book Distro St. Louis
Resonance: An anarchist audio distro
Εάν στηρίζετε αυτό το κάλεσμα υπογράψτε στο τέλος της λίστας και διακινείστε την. Στείλτε Email  disruptj20@riseup.net για να συμπεριληφθείτε
Μετάφραση baktirio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.