Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Θρήνος για την εμετική δημοσιογραφία…του Μαλέλη, του Πορτοσάλτε, της Σαράφογλου, της Δρούγκα και των άλλων παιδιών
Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου 

Τι εξοργιστικό! Τι αηδία! Να σφαζόμαστε εδώ και λίγα 24ωρα all together για την τιμή και την υπόληψη των δημοσιογράφων που τους διέγραψε ή τους επίπληξε άλλους, η ΕΣΗΕΑ! Έλα μου Jesus μου και Christ μου! Να βάλουμε τις γάτες μας να κλαίνε! Πόσο ξεφτίλα το subject!
Είμαστε σοβαροί;
Μας ταλανίζει το ερώτημα δηλ. αν έπρεπε να επιπλήξουνε πχ τη μεγάλη δημοσιογραφάρα, τη Μαρία Σαράφογλου! Είμαστε σοβαροί βρε guys μου; Αν είχε λίγη τσίπα η γυναίκα θα πρέπε μόνη της να παραιτηθεί! Να καταθέσει σούμπιτο οτιδήποτε δημοσιογραφικό είχε πάνω της! Μετά από εκείνο το βίντεο – ντροπή με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη!
Ντροπή
«Δεν φταίω γω αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ…» μπουμπούναγε η ανεκδιήγητη! Και τώρα σφαζόμαστε όλοι για να την υπερασπιστούμε! Αυτήν και τους υπόλοιπους! Τη φιμώνουμε την καψερή που τη μαλώσαμε! Λογοκρισία guys! Ξεχυθείτε στους δρόμους, στους αγρούς και στα χωράφια! Και διαμαρτυρηθείτε!
Μας έχει φάει το
viral!
Είμαστε σοβαροί ρε guys μου; Το βίντεο τούτο το καταναλώσαμε απλά ως viral; Αυτό πάντα είναι το θέμα μας; Το βίντεο που θα γίνει αχτύπητο στα κλικ; Πέρα από αυτό δεν θυμόμαστε τίποτα; Το nothing; Και τώρα εξεγείρεται το έθνος… διότι μαλώσανε τη Σαράφογλου;; Που θα έπρεπε, μεταξύ μας, να τη διαγράψουνε! Και να της κλείσουνε την καγκελόπορτα! Η κοπέλα δεν είναι δημοσιογράφος μετά από αυτό το βίντεο ντροπή, τελεία και παύλα! Ας γίνει κάτι άλλο στο Mega, ας γίνει κλητήρας! Δημοσιογράφος πάντως είναι ντροπή να λέγεται!
Ξεφτίλα
Θυμηθείτε και την άλλη δημοσιογραφάρα στο Mega! Εδώ η Λίνα Δρούγκα με το δασκαλεμένο ρεπόρτερ της, όταν τους έσκασε συνταξιούχος που δεν καταράστηκε πέρυσι το καλοκαίρι με τα capital controls την κυβέρνηση Τσίπρα και μίλησε για τα δεινά που μας φοράνε από το εξωτερικό… τον κόψανε! Δεν τους βόλευε το στόρι και τον εξαφάνισαν! Με συνοπτικές διαδικασίες και εντελώς ξεφτιλισμένα!

Η επανάσταση της κατσαρόλας

Μιας και επαναστατούμε για τη Σαράφογλου, τον Μαλέλη που προπαγάνδιζε μέχρι και την παραμονή και τον Πορτοσάλτε, ας αποτίσουμε ένα φόρο δημοσιογραφικής τιμής και στη Δρούγκα μας! Γιατί; Δεν έχει ψυχή! Η δημοσιογραφία τού country μας! Πάμε guys! Ας βγούμε στους δρόμους να τους υπερασπιστούμε! Όλους αυτούς τους «δημοσιογράφους» που υπηρετούν ρε το λειτούργημα! Βρε ουστ!
Άλλοι ξεφτιλισμένοι…
Και έχεις και τα κόμματα που τσακίζονται να υπερασπιστούνε την… ελευθερία του Τύπου, που βάναυσα καταπατήθηκε επειδή επιπλήξαμε τη Σαράφογλου και διαγράψαμε τον Μαλέλη και τον Πορτοσάλτε και τον αρχισυντάκτη του Μπογδάνου! Ποια; Τα κόμματα guys μου! Οποία ντροπή και ξεφτίλα δηλαδή! Αυτοί που δεκαετίες τώρα έχουνε δημοσιογράφους στα payroll τους και τους ταίζουνε, μιλάνε για δημοσιογραφία! Ναι, έχουν το θράσος! Ρε ουστ!
Γραφείο τελετών «Ο Μήτσος»…
Και όχι το ότι επειδή αραδιάζουμε αυτά, έχουμε σε καμία τρελή υπόληψη την ΕΣΗΕΑ. Jesus Christ αν είναι δυνατόν! Τούτοι το μόνο που κάνουνε είναι να βγάζουνε ανακοινώσεις για όσους δημοσιογράφους πεθαίνουν και να αναγγέλλουν τις κηδείες τους! Τούτο δεν είναι σωματείο εργαζομένων, αλλά γραφείο τελετών! Α σορυ… Σε κάθε απόλυση δημοσιογράφου, εκφράζουν επίσης και την αμέριστη συμπαράσταση τους… Οι ψυχοπονιάρηδες!

Enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου